DuList IN

ODABRAO GUARDIAN Mljetski restoran Ante’s Place među najboljima u Europi!

Mljetski restoran Ante’s Place našao se na listi 35 najboljih restorana Europe. Riječ je o listi koju je objavio renomirani ‘The Guardian‘, a uz mljetski, od hrvatskih je restorana još uvrštena konoba Šešula na Šolti.

-Od svih hrvatskih otoka, najviše volim nježno raspoloženje Mljeta, a najugodnije je u restoranu Ante’s Place, obiteljskom restoranu koji gleda na zaljev Saplunara na istočnoj strani otoka. Ana i Ivo Dabelić veseli su domaćini i kuhari, specijalizirani za svježe ulovljene plodove mora i njih dvoje nastavljaju tradiciju koju je započeo Ivov otac Ante – naglasili su u Guardianu. Novinarka Mary Novakovich istaknula je kako se u restoranu poslužuju jela ispod peke, a i kako Ivo radi vrhunske špagete od jastoga.

-Okruženje je čarobno: zaštićeni zaljev je točno ispred vas i mogu se vidjeti spektakularni zalasci sunca – piše o restoranu.

Naslovna foto Ilustracija

Pročitajte još

St. Pietro spektakularnim partyjem otvorio sezonu

Dulist

Film koji je spojio mladog turista iz Libanona, dvadesetak ljudi iz Grada, Jugove plivaće gaćice i Pelješki most!

Dulist

REDOVI NA ULAZU U REVELIN Svi su željeli poslušati set EDX-a!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija