DuList IN

OD ZATONA DO TRSTENOG Manifestacije koje će ljeto učiniti još ljepšim!

OD ZATONA DO TRSTENOG Manifestacije koje će ljeto učiniti još ljepšim!

I tijekom kolovoza nas očekuju bogate ljetne manifestacija koje se održavaju na Elafitskim otocima te u Zatonu, Orašcu, Trstenome i u Brsečinama.

Početak kolovoza tako će obilježiti projekcija animiranog filma Juraj i hrabri vitezovi u Orašcu, u srijedu, 1. kolovoza u 21 sat. U Gornjem Čelu, na otoku Koločepu, u četvrtak, 2. kolovoza u 21.30 sati, ispred crkve sv. Antuna održat će se koncert klape Ragusavecchia, dok će se također 2. kolovoza, na rivi u Velikom Zatonu, održati sportsko – zabavni spektakl City games, s početkom u 19.30 sati.

U Šipanskoj luci, u petak, 3. kolovoza s početkom u 22 sata, povodom Feste sv. Stjepana, sve prisutne zabavljat će grupa Euphoria, a u subotu, 4. kolovoza u 21 sat u Trstenome, ispod Platana, nastupit će Klapa Kaše.

Podsjećamo i na Večeri uz gitaru na Porporeli koje Turistička zajednica grada Dubrovnika organizira i ove godine, tijekom srpnja i kolovoza, svakog ponedjeljka od 21 do 23 sata. U predivnom ambijentu Porporele, uz šum mora i romantične zvuke gitare akademskog glazbenika, Pera Škobelja, svi Dubrovčani i njihovi gosti mogu uživati u melodijama svjetski poznatih balada i evergreena.

Ljetne manifestacije održavaju se u organizaciji Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Pročitajte još

FIGURICE JELENE FEREGJA Društvene igre prožete tradicijom i dječjim duhom

Nora Di Leo

NAKON FINALA Španja o Barberiću: ‘Kapa do poda, bio je gušt dijeliti podij s tobom’

Dulist

ZVIJEZDE PJEVAJU Igor Barberić i Ivana Kindl osvojili prvo mjesto, Mihovil Španja srca Hrvatske

Dulist