Aktualno

OD SUTRA Počinju radovi na cesti Tamarić u Mokošici, evo gdje nećete moći parkirati

U srijedu, 25. listopada, započinju radovi na probijanju ceste Tamarić koja će spojiti Osnovnu školu Mokošica s nerazvrstanom cestom Lozica-Mokošica-Komolac-Sustjepan. Iz Grada Dubrovnika uputili su nekoliko obavijesti za građane.

-Započinju radovi na izgradnji potpornih zidovima te će iz tog razloga Ulicom Bartola Kašića kojom se pristupa gradilištu prolaziti mikseri s betonom. Kako bi se radovi odvijali neometano, građani se mole da ne parkiraju automobile na kolniku i time omoguće pristup mehanizaciji. U suprotnom, prometno redarstvo će pisati kazne nepropisno parkiranim vozilima. Iz sigurnosnih razloga, mole se stanovnici ovog područja da ne prolaze gradilištem i ne koriste se pješačkom stazom na kojoj se trenutno izvode građevinski radovi, navode iz Grada.

Podsjetimo, riječ je o iznimno važnoj prometnici kojom će se unaprijedit funkcionalnost cestovne mreže Nove Mokošice i rasteretiti postojeće križanje s bivšom županijskom cestom te se građani mole za razumijevanje i strpljenje za vrijeme trajanja radova.

Pročitajte još

NADZOR VOZAČA Sutra policija pojačano na cestama!

Dulist

U SUBOTU Otkriva se mural dubrovačkom branitelju Cvijetu Antunoviću!

Dulist

‘DOBRI DUH HNK KONAVLJANIN’ Napustio nas je Ivan Čeliković

Dulist