Aktualno

OČITOVANJE GRADA Radovi na putu za Osojnik ne izvode se u pojasu ceste, nisu pronađena oštećenja

Na našu se redakcijsku adresu javio čitatelj navodeći da se na putu za Osojnik vrši kopanje bagerom bez zaštite i oznake investitora i izvođača.

-Naknadno put od ceste je skroz uništen i nitko neće htjeti to popraviti. Bager lomi stijene dok auta prolaze ne dovodeći u pitanje opasnost koju to predstavlja. Zamolio bih da izvidite navedeno gradilište kao i uništeni asfalt od ceste, naknadno sve je prijavljeno nadležnim službama, ali kao i uvijek ništa se ne poduzima – istaknuo je među ostalim čitatelj u svojoj poruci.

O ovome smo se slučaju obratili Gradu Dubrovniku. U odgovoru na upit DuLista ističu kako su s njime i upoznati.

-Naime, Odsjek za komunalno redarstvo je u ponedjeljak 15. studenoga zaprimio prijavu o radovima na Osojniku temeljem koje su redari izašli na teren. Pregledom je gradilište evidentirano te je utvrđeno kako se radovi ne izvode u pojasu nerazvrstane ceste, a cesta je pregledana te na njoj nisu pronađena novonastala oštećenja. Izvođač radova je dostupan, a daljnji izvidi su u tijeku – ističu iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Seizmolog Kuk: ‘Ovako jaki potresi kod nas nisu mogući’

Dulist

Roko s bauštele: Evo da ne kažu da sam se prodao za fotelju

Dulist

Marko Bijač u konkurenciji za najboljeg vaterpolista u 2022.

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija