Aktualno

OČITOVANJE GRADA Radovi na putu za Osojnik ne izvode se u pojasu ceste, nisu pronađena oštećenja

Na našu se redakcijsku adresu javio čitatelj navodeći da se na putu za Osojnik vrši kopanje bagerom bez zaštite i oznake investitora i izvođača.

-Naknadno put od ceste je skroz uništen i nitko neće htjeti to popraviti. Bager lomi stijene dok auta prolaze ne dovodeći u pitanje opasnost koju to predstavlja. Zamolio bih da izvidite navedeno gradilište kao i uništeni asfalt od ceste, naknadno sve je prijavljeno nadležnim službama, ali kao i uvijek ništa se ne poduzima – istaknuo je među ostalim čitatelj u svojoj poruci.

O ovome smo se slučaju obratili Gradu Dubrovniku. U odgovoru na upit DuLista ističu kako su s njime i upoznati.

-Naime, Odsjek za komunalno redarstvo je u ponedjeljak 15. studenoga zaprimio prijavu o radovima na Osojniku temeljem koje su redari izašli na teren. Pregledom je gradilište evidentirano te je utvrđeno kako se radovi ne izvode u pojasu nerazvrstane ceste, a cesta je pregledana te na njoj nisu pronađena novonastala oštećenja. Izvođač radova je dostupan, a daljnji izvidi su u tijeku – ističu iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

BRAVO, EKIPA IZ VERANDE Andrić: Restoran je pun puncat. Hvala svima!

Dulist

‘BOŽIĆ PRIJE BOŽIĆA’ Dubrovačke tate pozivaju na još jednu hvalevrijednu akciju

Dulist

PSIHOLOGINJA NINA CRNOGORAC ŠABIĆ Mislim da možemo preživjeti još jedan ‘lockdown’. Ljudi su prilično otporni

Iva Dedo

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija