Koronavirus u HrvatskojUrednički izbor

OČEKUJE NAS NAJGORI DAN DOSAD Miho i Andrea Obradović potvrdili da su pozitivni, njihova svadba novo žarište

OČEKUJE NAS NAJGORI DAN DOSAD Miho i Andrea Obradović potvrdili da su pozitivni, njihova svadba novo žarište

Gradski vijećnik HNS-a Miho Obradović i njegova supruga Andrea Bošnjak pozitivni su na koronavirus, objavio je to Obradović na svome Facebook profilu.

-Dragi prijatelji, upravo smo Andrea Bošnjak i ja dobili rezultat testa na COVID koji je nažalost pozitivan. Od prvog saznanja da smo bili u kontaktu sa zaraženom osobom i pojave simptoma samoinicijativno smo se povukli u izolaciju kako bi zaštitili svoje bliže, ali i sve vas. Osjećamo se dobro i nemamo posebnih simptoma. Ovo će izgleda biti nas medeni mjesec – napisao je Obradović na svome Facebook profilu.

Podsjetimo, svadba Miha i Andree Obradović održala se u petak 28. kolovoza na Lovrijencu, a na njoj je bilo 200-tinjak gostiju. Prema neslužbenim informacijama, za sada je s te svadbe zaraženo više od 10 osoba, mnogi od uzvanika ići će u samoizolaciju te je očito riječ o novom žarištu koronavirusa u Dubrovniku. Rezultati preostalih uzvanika na COVID-19 još se očekuju, a Dubrovnik će, čini se, ovog petka imati jedan od najtežih dana od početka pandemije jer će brojka zaraženih, prema svemu sudeći, premašiti 30-ak oboljelih.

Foto: Facebook/Miho Obradović

Pročitajte još

ANDRO VIDAK NAJAVIO SVEČANO OTVORENJE: Neizmjerno sam zahvalan zbog velike podrške dubrovačke javnosti!

Andrea Tomurad

[FOTO/VIDEO] KAKAV UŽAS NA LAPADSKOJ OBALI Marina Frapa poplutala u fekalijama

Dulist

Napustio nas je Nikša Bender, dugogodišnji turistički djelatnik

Dulist