Aktualno

OBRAZOVANJE ZA ODRASLE Prijavite se, upisi su u tijeku!

Turisticka skola

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik i Obrazovanje odraslih već dugi niz godina upisuje u programe prekvalifikacije i doškolovanja u turističko-ugostiteljskim zanimanjima.

Upisi su za trogodišnje programe prekvalifikacije za konobara, kuhara i slastičara te četverogodišnje programe za turističko-hotelijerskog komercijalistu i hotelijersko-turističkog tehničara.

Također ukoliko nemate srednju stručnu spremu, a htjeli biste raditi u turizmu i ugostiteljstvu ili već radite te vam je potrebna svjedodžba i zvanje sa SSS javite se i upišite neki od ponuđenih smjerova.

Ukoliko niste položili maturu, odnosno završni ispit, možete ih upisati i polagati u školi. Omogućili su vam tri redovna roka u veljači, lipnju i listopadu ili izvanredni rok odmah, nakon ispunjenja uvjeta za obranu rada.

Obrazovanje odraslih izvodi nove radionice i razne edukacije iz kojih bi izdvojili radionice iz Komunikacijskih vještina namijenjene djelatnicima koji su zaposleni u različitim područjima uslužnih djelatnosti kako bi podigli kvalitetu svojih usluga.

Upisi su produženi do 13. prosinca, a za dodatne informacije javite se u Turističku i ugostiteljsku školu Dubrovnik, u tajništvo Obrazovanja odraslih gdje možete dobiti detaljne informacije o svim programima te koji su uvjeti upisa.

Brojevi za kontakt su 640-426 ili na mobitel 098/366-518, svakim radnim danom od 9 do 13 sati.

Pročitajte još

U SPOMEN GORANU KOMLENCU Više od 250 trkača sudjelovalo u utrci u Orašcu

Dulist

[FOTO] PREDSTAVLJEN ROMAN ‘BLANK’ Životna ispovijest glumca Feđe Štukana

Dulist

DOBRE VIJESTI ZA VOZAČE Od utorka niže cijene goriva

Dulist