Aktualno

Obiteljski centar preselio u TUP

Obiteljski centar preselio se na novu adresu. Kako javljaju, sad ih možete pronaći u zgradi TUP-a, ulaz iz ulice Svetoga Križa, kućni broj 3.

-Obiteljski centar je javna ustanova koja se bavi preventivnim i savjetodavnim radom te se kod nas možete uključiti u savjetovanje vezano za sve poteškoće koje se tiču roditeljstva, odgoja te partnerske ili obiteljske komunikacije. U savjetovanje se također mogu uključiti i djeca i mladi s poteškoćama vezano za mentalno zdravlje ili probleme u ponašanju te na taj način razvijati sliku o sebi te vlastite komunikacijske i socijalne vještine. Preseljenjem na novu adresu željeli smo unaprijediti naš rad te vam omogućiti lakši pristup našim uslugama i podršci. Nova lokacija nam pruža mogućnost da budemo još bliže vama i vašim potrebama – ističu iz Obiteljskog centra, Područne službe dubrovačko-neretvanske.

-Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte putem naše email adrese: oc-dubrovnik@obiteljski.hr. Radujemo se što ćemo vam pružiti kvalitetnu podršku na našoj novoj lokaciji. Hvala vam na povjerenju koje ste nam dosad pružili i radujemo se daljnjoj suradnji – zaključuju.

 

Pročitajte još

VK JUG NA DAR DOBIO SVOJU SLIKOVNICU Priča o ježu jugašu oduševit će najmlađe, ali i one nešto malo starije!

Dulist

ZA IDUĆU GODINU Ryanair uvodi 16 novih linija iz Dubrovnika, a tri će ‘operirati’ cijelu godinu!

Dulist

[VIDEO] Napreduju radovi na rekonstrukciji hotela Argentina

Dulist