Grad

Obavljen natječaj za POS, pročitajte koji su uvjeti za stanove u Mokošici

Obavljen natječaj za POS, pročitajte koji su uvjeti za stanove u Mokošici

Grad Dubrovnik objavio je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada.

Predmet Javnog poziva su 43 stana s pripadajućim garažnim i/ili parkirališnim mjestima u stambenima zgradama u Novoj Mokošici, a koje je Grad Dubrovnik izgradio u suradnji s Ministarstvom hrvatskih branitelja i u sklopu vlastitog strateškog projekta Dubrovačke stanogradnje.

Stanovi koji se daju u najam raspoređeni su prema svojim veličinama u tri kategorije pa je 11 jednosobnih stanova namijenjeno mladim osobama ili mladim obiteljima do dva člana. Za mlade obitelji od tri do četiri člana dostupno je 18 jednoipolsobnih i dvosobnih stanova, dok je 14 dvoipolsobnih i trosobnih stambenih jedinica namijenjenih mladim obiteljima od pet i više članova.

Katalog stanova odnosno lokacija i kvadratura stanova, pripadajući tlocrti, kao i obrasci, nalaze se na službenim stranicama Grada Dubrovnika www.dubrovnik.hr uz navedeni javni poziv.

Pozivom su, a sukladno Odluci donesenoj na 7. sjednici Gradskog vijeća održanoj, 27. prosinca prošle godine, propisani uvjeti za ostvarivanje prava na podnošenje zahtjeva, uvjeti, rokovi i način za podnošenje zahtjeva kao i sva ostala potrebna dokumentacija.

Javni poziv otvoren je 45 dana, zaključno do 22. ožujka 2022. godine, a za sve upite dostupna je mail adresa dubrovackastanogradnja@dubrovnik.hr te se zainteresirani građani pozivaju da za sve upite koriste istu.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist