Grad

Franković o natječaju za POS: Postupak će biti javan, transparentan i pošten

Franković o natječaju za POS: Postupak će biti javan, transparentan i pošten

Grad Dubrovnik objavio je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada.

– Dragi sugrađani, danas je objavljen Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada. Pozivam sve one koji udovoljavaju raspisanim uvjetima da se prijave.
U komentarima sam često znao pročitati kako pojedinci sumnjaju u postupak dodjele stanova. Jamčim Vam da će postupak biti javan, transparentan i pošten. Svaki korak nakon zaprimanja dokumentacije bit će javan. Po prvi put u Republici Hrvatskoj moći ćete svjedočiti live prijenosu otvaranja natječajne dokumentacije za dodjelu stanova. Također, svi podnositelji zahtjeva imat će uvid u dokumentaciju drugih podnositelja zahtjeva. Želimo da upravo ovaj model pokaže najvišu razinu transparentnosti – poručio je na svom Facebooku gradonačelnik Mato Franković.

Pročitajte još

[FOTO] Vrtlarovi djelatnici u proljetnom uređenju grada

Dulist

Pri kraju radovi Spomen sobe poginulih dubrovačkih branitelja u Sponzi

Dulist

SASTANAK USUSRET SEZONI Vozila će na Stradun ulaziti prema točnom rasporedu, Sanitatu stižu nova vozila

Dulist