Grad

Obavijest za roditelje mališana vrtićkog uzrasta

Dubrovački vrtići objavili su Javni poziv za djecu u godini pred polazak u školu koja nisu uključena u redovite programe vrtića.

– Djeca koja će do 1. travnja 2021. godine napuniti šest godina školski su obveznici 2021./2022. godine i sukladno zakonskim propisima obvezni su pohađati Program predškole u trajanju od 250 sati, a iznimno najmanje 150 sati. Roditelji/skrbnici djece u godini pred polazak u školu, koja nisu uključena u redovite programe vrtića, obvezni su se prijaviti Dječjim vrtićima Dubrovnik – navedeno je u Pozivu.

Roditelji se mogu prijaviti putem aplikacije e-upisa koja se nalazi na web stranici vrtića, potom slanjem dokumentacije na mail adresu tajnica@vrtici-du.hr ili tajnica-pcelica@vrticidu.hr te predajom zahtjeva sa pripadajućom dokumentacijom u upravi Dječjih vrtića Dubrovnik, Iva Vojnovića 34, Tajništvo II. kat najkasnije do 20. veljače 2021. godine u vremenu od 8:00 do 14:00 sati.

Pročitajte još

Obnavljaju se prostori Dubrovačkih knjižnica u Gružu

Dulist

[FOTO] ‘MOŽEMO BITI ZADOVOLJNI’ Franković obišao novouređeni parking Gradac

Dulist

KLM od lipnja uspostavlja svakodnevnu liniju Amsterdam-Dubrovnik

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija