Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je danas i sutra bez struje?

Iz Elektrojuga Dubrovnik javljaju kako će u četvrtak zbog potrebe radova na TS Vinarija Gruda doći do prekida u napajanju električnom energijom dijela Grude u vremenu od 9 do 12 sati. Zbog potrebe radova na niskonaponskoj mreži dolazit će do povremenih prekida u napajanju električnom energijom mjesta Žukovac na otoku Mljetu u vremenu od 8 do 15 sati.

Planirani radovi za ulice: Gornji Kono 1 do 24, Bernarda Shawa od 7 do 17, Vicina 13 do 18, Pelješka 17 se odgađaju!

U petak, 18. prosinca zbog potrebe radova na niskonaponskoj mreži dolazit će do povremenih prekida u napajanju električnom energijom mjesta Žukovac na otoku Mljetu u vremenu od 8 do 15 sati.

Zbog potrebe radova na niskonaponskoj mreži doći će do prekida u napajanju električnom energijom u vremenu od 8.30 do 11 sati za sljedeće ulice: Gundulićeva Poljana, Između Polača do br. 6 , Zeljarica br. 3 i br. 4.

Pročitajte još

GODINAMA GLEDAMO RJEŠENJA I MAKETE BUDUĆEG STADIONA U LAPADU Građani će kreirati izgled ‘lapadske ljepotice’. Još jedan ‘pucanj u prazno’?

Andrea Falkoni Račić

BILI SMO NA PROBI USUSRET VELIKOJ PROSLAVI KUD-A ‘MARKO MAROJICA’ Bala zajedno i mlado i staro! Već 45 godina čuvaju župsku tradiciju

Mia Njavro Banić

Pročitajte tko je u utorak i srijedu bez struje

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija