Aktualno

OBAVIJEST ELEKTROJUGA Tko je bez struje u srijedu, četvrtak i petak?

elektrojug struja hep001

Iz Elektrojuga Dubrovnik poslali su obavijest o prekidu opskrbe električnom energijom u pojedinim dijelovima županije u srijedu, četvrtak i petak.

Srijeda, 15. svibnja

Zbog radova redovnog održavanja TS 35/10 kV Pijavičino u razdoblju od ponoći do 7 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Trpanj, Gornja Vručica, Donja Vručica, Duba Pelješka, Divna, Oskorušno, Velika Prapratna, Kuna, Crkvice Zaguine i Pijavičino

Zbog neophodnih radova na 10kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 16 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselje Novakovići u Konavlima.

Zbog neophodnih radova u TS 10/0,4 kV Drvenik, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 13 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselje Drvenik u Konavlima.

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži naselja Orašac, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 10 do 15 sati dolaziti će do povremenih prekida opskrbe električnom energijom na predjelu Donja Banda i Na Komardi.

Četvrtak, 16. svibnja

Zbog neophodnih radova na TS 10/0,4 kV Metohija, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8.30 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Boljenovići, Metohija, Gornje selo i Radovin

Zbog neophodnih radova na TS 10/0,4 kV Mrčevo, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8 do 13 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio naselja Mrčevo

Zbog neophodnih radova na niskonaponskoj mreži, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 9 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio Ogarići u Komolcu

Petak, 17. svibnja

Zbog neophodnih radova na 10 kV dalekovodu, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 9 do 15 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za naselja: Prožura, Prožurski Porat, Maranovići, Okuklje, Korita, Saplunara na otoku Mljetu.

Zbog neophodnih radova na TS 10/0,4 kV Slano naselje, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 7.30 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio naselja Slano.

Zbog neophodnih radova na TS 10/0,4 kV Čibača donja, osim u slučaju odgode radi više sile, u razdoblju od 8 do 14 sati doći će do prekida opskrbe električnom energijom za dio naselja Čibača donja.

Pročitajte još

IZLOŽBA PEJZAŽ Mladi talenti Male škole slikanja

Dulist

Kako prepoznati znakove sunčanice?

Dulist

PROGNOZA Kakve temperature nas čekaju do kraja tjedna?

Dulist