Grad

O čemu se raspravljalo na sjednici skupštine Turističke zajednice?

blank

Peta Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika održana je ovog ponedjeljka u hotelu Dubrovnik Palace, a na njoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda, rezimirana uspješna 2022. godina te usvojen Rebalans financijskog plana za 2022. godinu i Godišnji program rada s financijskim planom za 2023. godinu.

Direktor Miro Drašković predstavio se nazočnim članovima Skupštine i prezentirao Godišnji program rada Turističke zajednice grada Dubrovnika za 2023. godinu te se osvrnuo na prošlu turističku sezonu.

Naglašene su i promotivne aktivnosti koje su provedene tijekom godine, kampanje u kojima je sudjelovala TZ grada Dubrovnika kako bi se ostvarili što bolji turistički rezultati, a upravo neke od njih još uvijek traju i nastavit će se tijekom zimskih mjeseci. P
rogram rada i financijski plan TZ grada Dubrovnika za sljedeću 2023. godinu usmjeren je prema nastavku snažnih promotivnih aktivnosti posebice na cjelogodišnjim emitivnim tržištima koja su značajna za destinaciju kroz direktne marketinške kampanje i strateške projekte, kao i obradi stranih tržišta ciljanim prezentacijama s posebnim naglaskom na programe oživljavanja turističkog prometa tijekom zime, odnosno u predsezoni i posezoni.

Pročitajte još

ZAMJENA LED MARKERA Promet na dijelu Hebrangove regulirat će semafori

Dulist

PO MJERI GRAĐANA Tjedni pregled gradskih projekata

Dulist

DA SE NE ZABORAVI! Obilježavanje 32. obljetnice početka napada na Grad

Dulist