Grad

O čemu se raspravljalo na sjednici skupštine Turističke zajednice?

Sjednica Skupstine TZGD3

Peta Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika održana je ovog ponedjeljka u hotelu Dubrovnik Palace, a na njoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda, rezimirana uspješna 2022. godina te usvojen Rebalans financijskog plana za 2022. godinu i Godišnji program rada s financijskim planom za 2023. godinu.

Direktor Miro Drašković predstavio se nazočnim članovima Skupštine i prezentirao Godišnji program rada Turističke zajednice grada Dubrovnika za 2023. godinu te se osvrnuo na prošlu turističku sezonu.

Naglašene su i promotivne aktivnosti koje su provedene tijekom godine, kampanje u kojima je sudjelovala TZ grada Dubrovnika kako bi se ostvarili što bolji turistički rezultati, a upravo neke od njih još uvijek traju i nastavit će se tijekom zimskih mjeseci. P
rogram rada i financijski plan TZ grada Dubrovnika za sljedeću 2023. godinu usmjeren je prema nastavku snažnih promotivnih aktivnosti posebice na cjelogodišnjim emitivnim tržištima koja su značajna za destinaciju kroz direktne marketinške kampanje i strateške projekte, kao i obradi stranih tržišta ciljanim prezentacijama s posebnim naglaskom na programe oživljavanja turističkog prometa tijekom zime, odnosno u predsezoni i posezoni.

Pročitajte još

Crveni križ postaje član platforme s besplatnim psihosocijalnim savjetovanjem

Dulist

Večeras završno testiranje sustava Zone posebnog prometnog režima

Dulist

[KOMENTAR] Franković: ‘Vrijeme je za zaokret u turizmu i da kažemo ‘dosta‘ povećanju brojki, Dubrovnik je tu primjer upravljanja‘

Dulist