Grad

O čemu se raspravljalo na sjednici skupštine Turističke zajednice?

Peta Sjednica Skupštine Turističke zajednice grada Dubrovnika održana je ovog ponedjeljka u hotelu Dubrovnik Palace, a na njoj su jednoglasno usvojene sve točke dnevnog reda, rezimirana uspješna 2022. godina te usvojen Rebalans financijskog plana za 2022. godinu i Godišnji program rada s financijskim planom za 2023. godinu.

Direktor Miro Drašković predstavio se nazočnim članovima Skupštine i prezentirao Godišnji program rada Turističke zajednice grada Dubrovnika za 2023. godinu te se osvrnuo na prošlu turističku sezonu.

Naglašene su i promotivne aktivnosti koje su provedene tijekom godine, kampanje u kojima je sudjelovala TZ grada Dubrovnika kako bi se ostvarili što bolji turistički rezultati, a upravo neke od njih još uvijek traju i nastavit će se tijekom zimskih mjeseci. P
rogram rada i financijski plan TZ grada Dubrovnika za sljedeću 2023. godinu usmjeren je prema nastavku snažnih promotivnih aktivnosti posebice na cjelogodišnjim emitivnim tržištima koja su značajna za destinaciju kroz direktne marketinške kampanje i strateške projekte, kao i obradi stranih tržišta ciljanim prezentacijama s posebnim naglaskom na programe oživljavanja turističkog prometa tijekom zime, odnosno u predsezoni i posezoni.

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Ekipa iz Kluba 65+ u điru s Lidijom Begić

Dulist

Povratak Dubrovačkog karnevala: Nikad više događanja za sve generacije!

Dulist

NOVI POSAO GRADSKOG VIJEĆNIKA Ivica Roko se nakon 23 godine ostavlja karića

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija