DuList PROMO

NOVOST U PONUDI BBQ večer utorkom u hotelu Uvala!

blank

Taraca hotela Uvala s koje puca pogled na cijelu uvalu Lapad ove sezone je osmislila zanimljivu gastro­nomsku ponudu za domaće goste. Sva­kog utorka od 19 do 21 sat Dubrovčani mogu uživati u originalnoj BBQ večeri po vrlo pristupačnoj cijeni.

Marinirano meso i prvoklasna riba peku se na otvorenim roštiljima na taraci pa gosti mogu uživati u nepo­srednoj interakciji s kuharom dok im priprema željeni komad mesa ili ribe. Na buffet stolu nalaze se hladna pre­djela prilagođena BBQ večeri pa boga­tih i raznovrsnih salata te juha neće nedostajati. BBQ naravno nije pravi BBQ bez raznih umaka od onih blagih do vrlo ljutih.

Svakog utorka od 19 do 21 sat Dubrovčani mogu uživati u originalnoj BBQ večeri po vrlo pristupačnoj cijeni na taraci hotela Uvala

Nakon ove izdašne večere, zasla­dite se uz veliki izbor svježeg voća, sladoleda i domaćih kolača. Bogata vinska lista s naglaskom je na ona hrvatska, a posebno na lokalna vina iz Dubrovačko-neretvanske županije.

Pozivamo sve Dubrovkinje i Dubrovčane da rezerviraju svoje mjesto pozivom na broj 020 433 580 i dožive nezaboravnu BBQ večer na ugodnoj taraci hotela Uvala. Par­king za goste je besplatan.

Pročitajte još

Palma Čargo jedrit će za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Parizu!

Dulist

Zlatna elegancija: putovanje u carstvo luksuznih ručnih satova

Dulist

RESTORAN TRINITY Popodne rezervirano za ljetnu ponudu

Dulist