DuList PROMO

KALAMOTA BEACH HOUSE Ne propustite modnu reviju hrvatskih kreatora

blank

‘à ti…’ – Dubrovčani su jedini koji razumiju što je sve sadržano u ove dvije riječi – upit, pozdrav i poziv.

Subotu 19. kolovoza rezervirajte za posjet Kalamoti gdje ćete moći uživati u modnoj reviji dubrovačke modne kreatorice Anamarije Filipović-Srhoj koja stoji iza brenda FILIA u hotelu Kalamota Beach House. Lepršave, lagane i posebne FILIA vjenčanice i svečane haljine su vječnog dizajna. Ovaj mali, ali veliki brend njeguje vrijednosti koje se baziraju na održivosti, suvremenosti, visokoj kvaliteti i estetici, stoga je ovaj događaj nešto što se ne propušta.

Uz FILIA-u predstavit će se još hrvatskih brendova poput L’ADRIA Cosmetics, ANKA Jewelry, Irena Vučinić Jewelry, stoga zgrabite svoje prijateljice, mame, sestre, bake, a i muževe i dečke, jer u hotelu Kalamota Beach House svi su dobrodošli. Brend L’ADRIA inspiriran je predivnim Jadranskim morem, a formule proizvoda obogaćuje sastojcima iz mora i ljekovitog bilja Mediterana. ANKA Jewelry je brend koji vjeruje da su žene najljepše kad su prirodne i nesavršene, te su po tome dizajnirali nakit – nebrušen u svakom pogledu. Ljepota sirove obrade i jedinstvenog oblika s daškom ženstvenosti. Irena Vučinić Jewelry je jedan od vodećih brendova za izradu unikatnih i ručno rađenih ukrasa za kosu za posebne prilike, a ovu noć svi gosti će imati priliku uživo vidjeti dio njenih kreacija.

Mi dolazimo… a ti?

Transfer s place Gruž organiziran je u 20 sati. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno na vrijeme rezervirati vaše mjesto i to najkasnije do 18. kolovoza. Nakon prijave potrebno je osigurati i potvrditi svoje prisustvo kupnjom ulaznica. Prijaviti se možete preko web stranice hotela Kalamota Beach House ili jednostavno, skenirajte QR kod koji se nalazi na plakatu niže dolje.

Event se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika.

blank

Pročitajte još

KAZALIŠTE PLANET ART DARUJE Osvojite ulaznice za ‘Ljubavna pisma’

Dulist

KOMPOSTANA METKOVIĆ Potrebna oprema pristiže prema planiranim rokovima

Dulist

Palma Čargo jedrit će za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Parizu!

Dulist