Zanimljivosti

Novogodišnje želje

Novogodišnje želje

Dolazak nove godine uvijek nas ispunjava nekim velikim očekivanjima. Što od Nove 2012. godine očekuju naši istaknuti sugrađani političari, sportaši, PR-ovci, estradnjaci, pročelnici, voditelji, znanstvenici…

pročitajte u našoj novogodišnjoj anketi koju donosimo u nekoliko nastavaka. Krenimo od jugaša Andra Bušlje te ravnateljice dubrovačke Gimnazije i gradske vijećnice Sanje Putice.

Zdravlja, mira i uspjeha

Andro Bušlje:
U novoj 2012. očekujem puno zdravlja, i da nam općenito bude bolje. U sportu očekujem što više trofeja i naravno što više dobrih igara. Našim sugrađanima bih poželio sve najbolje u 2012. godini, puno zdravlja, mira i uspjeha, i da se što manje nerviraju.
 
Na dobrobit svih

Sanja Putica:
Prije svega bih poželjela zdravlje za cijelu svoju obitelj i prijatelje. Također želim da mi obitelj bude kakva je i dosad bila jer je zajedništvo ono što je čini sretnom.
Na poslovnom planu bih htjela da Gimnazija postane u punom smislu drugi dom svojim učenicima i zaposlenicima i da bude još prepoznatljivija kao rasadnik mladih intelektualaca koji će dio svojih znanja i vratiti svome Gradu.
Općenito bih poželjela oporavak gospodarstva, zatim da se u hrvatskom društvu napokon na pravi način počne vrednovati uloga žene i da političke strukture rade na dobrobit svih građana.

Pročitajte još

ODNOSI S JAVNOŠĆU U ONLINE OKRUŽENJU Nastupno predavanje Romane John

Dulist

STON ĆE ‘GLUMITI’ DUBROVNIK Snima se dokumentarno-igrani film ‘Kralj Tvrtko’

Dulist

VENECIJA POČELA NAPLAĆIVATI ULAZ U GRAD Mnogi nezadovoljni: ‘Pretvaraju nas u tematski park’

Dulist