Stavi na javno

[NOVO] STAVI NA JAVNO: Pavo Jančić novi kolumnist DuLista

[NOVO] STAVI NA JAVNO: Pavo Jančić novi kolumnist DuLista

Profesor Pavo Jančić novi je kolumnist DuLista. Svoju prvu kolumnu naziva ‘Stavi na javno’ objavio je u našem tiskanom izdanju ove srijede, 13. siječnja.

U njoj za naše čitatelje objavljuje svoje vrlo popularne i omiljene stihove koje je dosad dijelio s prijateljima na društvenim mrežama. No, napravio je iskorak, odlučio je ‘baciti ih na papir’ i – staviti na javno.

Pavo je, kako smo ga i predstavili u tiskanom izdanju, rođen u Gradu, odrastao u Gradu, pomalo stari u Gradu. Nekad davno studirao u Zagrebu, rekreativno igrao mali nogomet, spavao do podne. Danas se diže rano, radi vježbe istezanja, poslije posla razvozi djecu na slobodne aktivnosti, puno šeta i premalo čita, do kasnih sati bindža TV serije. Za njega kažu da je neprilagođen, namrgođen, asocijalan, a u biti je samo oženjeni, neispavani, na trenutke kreativni muškarac u krizi srednjih godina.

Nadamo se da ćete s gustom čitati njegovu kolumnu iz tjedna u tjedan, a sad trk na kioske i provjerite o čemu je to Pavo pisao ovog tjedna!

Pročitajte još

NA POLA PUTA OD SREĆE

Pavo Jančić, prof.

IDEM SAMO TAMO GDJE ME VOLE

Pavo Jančić, prof.

STARAC I UDARAC

Pavo Jančić, prof.