Zanimljivosti

NOVI TREND ‘Selotejp selfie’ ili ‘sellofie’!

Selotejp selfie

Studentica Sveučilišta u Brightonu Lizzie Durley (21) prije nekoliko dana lansirala je na Facebooku najnoviju ludost – selotejp selfie ili sellofie.

Za to je inspiraciju pronašla u sceni iz filma ‘Yes Man’, u kojoj Jim Carrey selotejpom izlijepi svoje lice.

– Imala sam loš dan i sjetila sam se te scene, koja me zbilja nasmijala. Smatrala sam da su ljudima dosadile ‘selfie’ fotografije, barem meni jesu. Tako sam koncept selfieja primjenila na ideju iz filma. Ideja se Facebookom proširila velikom brzinom, jer svi mogu sudjelovati, nema rizika da će se nekog uvrijediti, a ljudi se vole smijati – kazala je Durley, koja je sebi za ‘cilj’ zacrtala barem tri tisuće fanova, međutim ideja se brzo proširila iznad njenih očekivanja. Nakon 5 sati od objave broj je porastao na 18 tisuća, a do kraja večeri dosegao je 50 tisuća.

Sada tisuće fanova diljem Velike Britanije, ali i svijeta, na Facebooku dijele svoje ‘selotejp selfie’ fotografije. Cilj je zamotati prozirnim selotejpom svoje lice kako bi zadobilo izgled grotesknih čudovišta. Uz objavu fotografije autori pozivaju druge prijatelje da sudjeluju.

Izvor: Daily Mail

Foto: Facebook

Pročitajte još

[FOTOGALERIJA] Procvjetao mjenduo u Župi dubrovačkoj!

Dulist

SLAVNA PROŠLOST REPUBLIKE Na današnji dan Dubrovčani odlučili: Ukida se ropstvo!

Dulist

Na WhatsAppu odsad možete slati poruke samima sebi

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija