Aktualno

NOVI REKORD Akcijom ’24 sata bez kompromisa’ sakupljeno 74 tisuće kuna!

– Hvala Vam! Ukupno smo skupili 74 tisuće kuna!  Naime, nakon naše zadnje objave, račun naše i Vaše Humanitarne udruge SAUDADE se nastavio puniti i uspjeli smo nadmašiti i prošlogodišnji rekord. Ponuda za uređaje koji će pomoći u radu OB Dubrovnik je plaćena, isporuku očekujemo do kraja mjeseca pa ćemo Vas i o tome naknadno obavijestiti. A obzirom da imamo i višak sredstava, mislimo da imamo savršenu ideju što s novcima napraviti –  poručila je ekipa konobe Veranda nakon 24 sata neumornog kuhanja i služenja gostiju u svrhu prikupljanje sredstava za opremanje OB Dubrovnik. Ove godine dubrovačka bolnica od prikupljenog iznosa dobit će monitor vitalnih funkcija i pulsni oksimetar za najmlađe pacijente.

Inače, Maja i Mirko Andrić  već petu godinu organiziraju humanitarnu akciju ’24 sata bez kompromisa’ u  konobi Veranda u Štikovici. Uz njih su u organizaciji bliska obitelj, prijatelji i suradnici, kao i tijekom svih ovih godina dosad. Gosti jela ne plaćaju već daju dobrovoljnu donaciju kojom se u konačnici oprema Opća bolnica Dubrovnik.

Pročitajte još

[FOTO] Na Brgatu uranile visibabe!

Dulist

KOMPLEKS U KUPARIMA Nardelli: ‘Uskoro će se uputiti prijedlog prema Vladi o definiranju rokova’

Dulist

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija