Aktualno

Interaktivne radionice Pričopričanja u Saloči od zrcala

Virtualna Noc knjige 1
U okviru Dubrovačkog zimskog festivala, Dubrovačke knjižnice organiziraju radionice Pričopričanja koje će voditi Vesna Barišić, turistička vodičica, a održavat će se u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad u dva termina: 8. i 9. prosinca od 17:00-19:30 te 15. i 16. prosinca od 17:00-19:30.
Radionica je interaktivna i traje 6 školskih sati. Organizirana je u dvije cjeline na kojima će polaznici u prvom dijelu saznati što je pričanje i zašto je važno ispričati priču te osnovne tehnike uspješne priče, a u drugom dijelu će imati praktične vježbe na zadanu temu – građenje priče među polaznicima radionice.
Radionica Pričopričanja namijenjena je svima koji profesionalno pričaju priče, od odgajatelja i predavača, preko turističkih radnika, do osoba angažiranih u odnosima s javnošću i marketingu, a posebno može pomoći onima koji tek započinju svoj profesionalni put kako bi pravilno predstavili i dobro plasirali svoju priču ili proizvod. Kroz praktični rad polaznici će dobiti priliku vlastitu priču obogatiti, promijeniti, učiniti zanimljivijom i što je najvažnije, dojmljivom jer svrha priče nije u pričanju nego u poruci koja se tom pričom odašilje.
Ali kako ispričati dobro znanu priču da ona bude zanimljiva, drugačija, motivirajuća? Kako vlastitu priču učiniti interesantnom i životnom? Odgovori na ova i druga pitanja mogu se saznati prijavom na radionicu putem e-maila na informacijska.sluzba@dkd.hr. Broj sudionika je ograničen te se potrebno prijaviti za sudjelovanje.
Izvor: Dubrovačke knjižnice

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist