Aktualno

Interaktivne radionice Pričopričanja u Saloči od zrcala

U okviru Dubrovačkog zimskog festivala, Dubrovačke knjižnice organiziraju radionice Pričopričanja koje će voditi Vesna Barišić, turistička vodičica, a održavat će se u Saloči od zrcala Narodne knjižnice Grad u dva termina: 8. i 9. prosinca od 17:00-19:30 te 15. i 16. prosinca od 17:00-19:30.
Radionica je interaktivna i traje 6 školskih sati. Organizirana je u dvije cjeline na kojima će polaznici u prvom dijelu saznati što je pričanje i zašto je važno ispričati priču te osnovne tehnike uspješne priče, a u drugom dijelu će imati praktične vježbe na zadanu temu – građenje priče među polaznicima radionice.
Radionica Pričopričanja namijenjena je svima koji profesionalno pričaju priče, od odgajatelja i predavača, preko turističkih radnika, do osoba angažiranih u odnosima s javnošću i marketingu, a posebno može pomoći onima koji tek započinju svoj profesionalni put kako bi pravilno predstavili i dobro plasirali svoju priču ili proizvod. Kroz praktični rad polaznici će dobiti priliku vlastitu priču obogatiti, promijeniti, učiniti zanimljivijom i što je najvažnije, dojmljivom jer svrha priče nije u pričanju nego u poruci koja se tom pričom odašilje.
Ali kako ispričati dobro znanu priču da ona bude zanimljiva, drugačija, motivirajuća? Kako vlastitu priču učiniti interesantnom i životnom? Odgovori na ova i druga pitanja mogu se saznati prijavom na radionicu putem e-maila na informacijska.sluzba@dkd.hr. Broj sudionika je ograničen te se potrebno prijaviti za sudjelovanje.
Izvor: Dubrovačke knjižnice

Pročitajte još

SUKOB INTERESA Evo zbog čega direktorica Sanitata Klaudija Barčot mora platiti kaznu od 4 tisuće kuna

Dulist

Udruga Rina Mašera poziva na humanitarni koncert Stijepa Gleđa Markosa

Dulist

FESTA U OČIMA ŠKOLARACA Primorci, Župljani i Konavljani na panou, pod budnim okom Parca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija