Aktualno

NOVI PROGRAM Što pogledati u Kinematografima Dubrovnik?

Kino Sloboda Dubrovnik

Kinematografi Dubrovnik imaju izniman novi program. Od akcija, avantura, dječjeg programa, pa sve do kriminalističkih ili pak sportskih i glazbenih tema – posjetite naša kina i vratite se u ‘filmski đir’!

“Priča o leptiru” novi je sinkronizirani crtić koji se, za naše najmlađe posjetitelje, počinje prikazivati u Kinu Sloboda od četvrtka, 18. travnja. Film je na rasporedu i u nedjelju, 21. travnja u sklopu radionice “Male filmske igre” koja počinje u Luži u 15 sati, a projekcija filma je u 17 sati.

“Priscilla” redateljice Sofije Coppola ( Izgubljeni u prijevodu, Opčinjen…), film je Inspiriran memoarima Priscille Presley. Radnja prati njezinu vezu s Elvisom od najranijih dana, kada ga je upoznala kao 14-godišnja tinejdžerica te se nekoliko godina kasnije i preselila na njegovo raskošno imanje. Ali nakon sna uvijek slijedi buđenje – prošavši kroz vrata Elvisova dvorca, Priscilla se našla s unutarnje strane zlatne krletke. Film je na rasporedu u Dvorani Visia od četvrtka, 18. Travnja gdje i dalje možete pogledati biografski film “Back to black” o životu I glazbi Amy Winehouse.

Novi filmski naslov od četvrtka u Kinu Slobodi je i “Građanski rat: svakom carstvu dođe kraj”, uzbudljiva adrenalinska akcija kroz razjedinjenu Ameriku bliske budućnosti koja balansira na tankom rubu golemih sukoba. Do sada najskuplji akcijski film redatelja Alexa Garlanda i studija A24, sa zvjezdanom postavom koju čine Zlatnim globusom nagrađena Kirsten Dunst, zvijezda „Narcosa” Wagner Moura, Stephen McKinley Henderson, Nick Offerman…..Novi film na programu je i američka drama “Zbog tebe”, a ukoliko ste propustili još uvijek možete pogledati “Istjerivače duhova: ledena prijetnja”, peti nastavak franšize “Ghostbustersa”

Cijeli raspored na: www.kinematografi.org

Pročitajte još

Meteorolog: ‘Do kraja svibnja promjenjivo, a ljeto će biti toplije od prosjeka uz moguće suše’

Dulist

HRVATSKA DRUGA PO INFLACIJI Maslinovo ulje u travnju skuplje 61,4 posto!

Dulist

DOSJE JARAK Banožić prvi put nakon nesreće: ‘Želim istinu, nisam pretjecao’

Dulist