DuList IN

Novi Facebook natječaj Turističke zajednice

Grad iz zraka

Uoči najveće dubrovačke feste, proslave sv.Vlaha zaštitnika grada Dubrovnika Turistička zajednica grada Dubrovnika na svojoj Facebook stranici objavila je novi nagradni natječaj koji će trajati do 27. siječnja.

Glavnu nagradu – besplatni vikend boravak u hotelu „Excelsior“, dobit će natjecatelj čiji video ili fotografski uradak s temom Dubrovnika dobije najviše „like-ova“.

Ukupno će biti odabrano pet najboljih radova, a osim glavne pripremljene su još četiri vrijedne nagrade. Proglašenje pobjednika natječaja zakazano je za 29. siječnja, o točnom terminu javnost će biti naknadno izviještena.

Na Facebook stranici TZ grada Dubrovnika krenuo je nagradni natječaj (https://www.facebook.com/ExperienceDubrovnik/app_203612719842447?ref=ts) koji će biti otvoren do 27.siječnja kad će odabrani sretni dobitnik osvojiti besplatan vikend boravak u Dubrovniku.

Svi zainteresirani sudionici natječaja pozvani su na sudjelovanje tako da na Facebook stranicu TZ Dubrovnika postave svoj video ili foto uradak o Dubrovniku, a ujedno se pozivaju na tradicionalnu Festu sv.Vlaha, koja se u našem gradu slavi od 972. godine.

Za vrijeme trajanja natječaja svi članovi Facebook-a imat će prilike glasovati za fotografije ili snimke Dubrovnika , a na kraju će biti odabrano pet najboljih koji će biti nagrađeni. I ovaj nagradni natječaj, kao i svi prethodni ima za cilj daljnju promociju našeg grada, posebice zimske dijela sezone i najveće feste koja je obilježje Dubrovnika početkom veljače ali i cijelog zimskog dijela godine.

Pročitajte još

Plesni studio Lazareti ostvario nove uspjehe na prestižnom natjecanju!

Dulist

FINALE ZVIJEZDE PJEVAJU Podržite Mihija svojim glasom!

Dulist

[VIDEO] PREDVIĐA JOJ SE OSCAR Izašao je trailer za film s Kate Winslet sniman u Kuparima!

Dulist