DuList IN

FOTO Edukativna videoslušaonica EKV u Lazaretima

EKV videoslušaonica

Petak navečer u Lazaretima bio je rezerviran za jednu od najvažnijih i najpoznatijih  grupa ex-yu scene – Ekatarinu Veliku, a edukativna video slušaonica kojoj su posjetitelji imali prilike nazočiti završila je s kratkim, ali zanimljivim kvizom.

Večer je započela kratkim dokumentarnim isječkom u trajanju od desetak minuta o EKV, potom je uslijedilo gledanje spotova i snimki live koncerata, a kviz koji je uslijedio sastojao se od tri ne toliko teška, ali svakako zanimljiva pitanja na koja su znali odgovoriti i ne samo ‘najzagriženiji’ ljubitelji ove grupe.

Kako su najavili organizatori večeri, pjesnik Galaktički Vapaj i glazbenik Damir Marić Omcho, ovakvih večeri u Lazaretima bit će još, a svaka od njih bit će posvećena nekom značajnom bendu.

Podijeljene su tri nagrade – ‘mp6’, TDK ili ‘Tite mi, dobra kazeta’  te ‘platinasta ploča’ grupe ‘Verbatim’.  Nagrade su dobili: treću Miloš Vučić, drugu Ana Maria Fistonić i prvu Sandro Prskalo. Svaki dobitnik uz zabavnu i kreativnu nagradu dobio je još i originalnu ulaznicu iz osamdesetih, kada je EKV nastupila u Lazaretima.

Svakako, ako ste prvu u videoslušaonicu propustili, bit će ih još – možda baš idući put bude vaša najdraža grupa…  A kako je protekla večer, pogledajte u fotogaleriji naše Tee Stjepović!

Pročitajte još

Tradicionalan recept za ove blagdane donosi Maskeron

Dulist

KRISTINA ČORAK DONOSI Tradicionalne slastice s modernim twistom

Dulist

NOVA-STARA PJESMA ATLANTIDE Uz nebeske rođendane Alana i Davora!

Ivana Mijić Vulinović