DuList IN

U prodaji ulaznice za koncerte Feste Dubrovnik

Festa Dubrovnik

Iz organizacije Feste Dubrovnik obavijestili su kako su od danas u prodaji ulaznice za tri koncerta.

Ulaznice za humanitarni koncert ‘Festa od klapa – homage Vinku Coci’, koji će se održati u Kazalištu Marina Držića u četvrtak 23. siječnja, mogu se tako kupiti u uredu Turističke zajednice Grada na Pilama i to od danas svaki dan od 16.30 do 19 sati, u nedjelju od 10 do 13, a na biljetarnici Kazališta na sam dan koncerta od 17 sati. Rezervacije se mogu obaviti na broj 091/508-5511, a cijena ulaznice je 50 kuna.

Na Festi od klapa nastupit će dubrovačke ženske klape FA Linđo, Skontradura, Fortuna i Amfora, klapa Staglin iz Slanog, Alegria i Subrenum iz Župe dubrovačke, Ragusavecchia iz Cavtata, Kurenat s Mljeta, Kaše, Atlant, Ragusa i Poklisari iz Dubrovnika, Oštro iz Konavala i gostujuća klapa Zvono iz Kistanja.

Ulaznice za gala-koncert Rade Šerbedžije u petak 24. siječnja (VIP i Parter 70 kuna, stajanje 50 kuna) te za Dubrovačku Rock-paradu s Marijanom Banom u subotu 25. siječnja (30 kuna u pretprodaji, na ulazu 50 kuna) u prodaji su na svim mjestima gdje se inače mogu kupiti ulaznice za Culture Club Revelin, kao i u uredu CC Revelin u TC Mercante na 2. katu. Rezervacije i informacije na brojeve telefona: 436 010, 098/533 531 i 098/946 8961.

Podsjetimo, ovogodišnja je Festa humanitarno usmjerena obnovi crkve Svetoga Vlaha.

Pročitajte još

ZVIJEZDE PJEVAJU Mihi oduševio i prošao u finale, Lejla ispala

Dulist

[FOTO] MATURALNA VEČER Pomorci uplovili u svijet odraslih

Dulist

Pogledajte majicu koju je Mihovil Španja nosio u polufinalu Zvijezde pjevaju

Dulist