Aktualno

Novi direktori JLH-a

Hotelska grupacija Jadranski luksuzni hoteli danas je objavila detalje završenog procesa kreiranja najveće turističke tvrtke u luksuznom hotelijerstvu na jugu Hrvatske.

Spajanjem dviju management kompanija (Excelsa d.o.o. i Jadranskih luksuznih hotela d.o.o.) pod zajedničkim imenom Jadranski luksuzni hoteli usvojena je nova organizacijska struktura i plan poslovanja kojima će se osigurati prednosti spajanja i kontinuirani rast kompanije, javljaju iz JLH-a.

Nova mangement kompanija Jadranski luksuzni hoteli d.o.o. upravljat će hotelima hotelima Excelsior, Bellevue, Grand Villa Argentina, Dubrovnik Palace, Croatia, Kompas, Odisej i Supetar.

Nakon dovršetka postupka preuzimanja grupacije Jadranski luksuzni hoteli u rujnu 2011. godine od strane Lukšić grupe do danas, intenzivno se radilo na optimizaciji poslovnih procesa i korištenja najboljih praksi iz obje kompanije koje će kvalitetom usluga i svojom efikasnošću konkurirati na zahtijevnom turističkom tržištu u okruženju. Stvaranjem jedinstvene management kompanije koja će djelovati pod prepoznatljivim brandom Adriatic Luxury Hotels (ALH), povezat će se najsnažnije vrijednosti i prakse dosadašnjih management kompanija na dubrovačkom području, osigurati kontinuirani rast i iskoristiti novi potencijali koji se pružaju na domaćem i međunarodnom tržištu.

Također, postavljena je nova organizacijska struktura Jadranskih luksuznih hotela te u skladu s istom imenovani su i vodeći ljudi kompanije. Katija Jerković imenovana je direktoricom prodaje i marketinga ALH, Vlado Lučić direktor je korporativnog razvoja i hotelskih operacija, Josip Mikulić direktor je pravnih poslova i ljudskih potencijala, a Antun Jakobušić direktor financija ALH – navode u priopćenju iz JLH-a.

Katija Jerković na poziciju direktorice prodaje i marketinga ALH dolazi s istoimene pozicije u Jadranskim luksuznim hotelima gdje je kao direktorica i voditeljica različitih sektora prodaje provela proteklih šest godina. Vlado Lučić na poziciju direktora korporativnog razvoja i hotelskih operacija u ALH dolazi iz Excelsa hotela gdje je obnašao funkciju korporativnog direktora razvoja. Josip Mikulić na poziciju direktora pravnih poslova i ljudskih potencijala dolazi iz Jadranskih luksuznih hotela u kojima je kao član Uprave i direktor pravnih poslova radio od 2002. godine.

Antun Jakobušić kao direktor financija dolazi s istoimene pozicije u Excelsa hotelima koju je obnašao proteklih sedam godina.
Nova management kompanija Jadranski luksuzni hoteli objedinila je postojeće zajedničke službe prodaje, marketinga i odnosa s javnošću, financija i kontrolinga, računovodstva, korporativnog razvoja i investicija, ljudskih potencijala i pravnih poslova te poslove nabave i IT podrške te ukupno zapošljava 80 djelatnika.

Pročitajte još

NAJAVA RADOVA Tko je u petak bez struje?

Dulist

PRED VRATIMA JE PROMJENA VREMENA Za vikend pripremite ombrele

Dulist

Dubrovčanin Đuro Sessa na čelu Europske udruge sudaca

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija