Aktualno

Dubrovnik Travelu ured u Zagrebu i novo ime

Dubrovnik Travel DMC, specijalizirana agencija za organizaciju kongresa, insentiva, ekskluzivnih grupa i događaja, otvorila je vrata svog trećeg ureda, i to u Zagrebu.

Metropolitanska podružnica nalazi se na prestižnoj lokaciji, na adresi Izidora Kršnjavoga 1- u Hotelu Westin, te osigurava brzu i povoljnu uslugu kao i pregršt novih ideja za organizaciju korporativnih događaja, navodi se u priopćenju Dubrovnik Travela. Nadalje ističu kako uz zaposlenih četrdeset visoko obučenih, višejezičnih i iskusnih mladih stručnjaka, u tri hrvatska ureda, DT pruža danas potpunu podršku klijentima i partnerima kako u Hrvatskoj tako i globalno.

– Paralelno s otvaranjem zagrebačkog ureda, te nakon više od desetljeća rada pod nazivom „Dubrovnik Travel“, prisutno je novo marketinško ime – „DT Croatia“, koje se pridodaje nazivu Dubrovnik Travel, a sve u svrhu bolje prepoznatljivosti i promocije destinacije.

Glavni motiv promjene naziva bilo je upravo otvaranje zagrebačkog ureda i proširenje usluga agencije na unutrašnjost Hrvatske i Istru. Dosadašnji projekti Dubrovnik Travela, iako iznimno uspješni, uglavnom su bili orijentirani na područje Dubrovnika, Splita i Hvara, tj. na Jadran, dok zagrebačka podružnica osigurava kompletnu pokrivenost usluga agencije u glavnom hrvatskom gradu kao i u Istri.

Brand DT Croatia sada objedinjuje usluge DT-a na području cijele Hrvatske – ističu iz Dubrovnik Travela, uz napomenu kako se otvaranjem ureda u Zagrebu te sjedinjenjem naziva DT Croatia – Dubrovnik Travel, krenulo u novo uzbudljivo razdoblje za ovu tvrtku koja bilježi pozitivan poslovni rast, što je zabilježeno i izvješćima uglednih bonitetnih kuća koje već dugi niz godina ocjenjuju DT sa ocjenom AA+.
 
 

Pročitajte još

Turistička i ugostiteljska škola Dubrovnik osvaja medalje na natjecanju festivala Biser mora

Dulist

POZIV GRAĐANIMA Predložite lokacije za nadzor brzine!

Dulist

‘KOLIKI PROSTOR!’ ‘Miovića šuma’ svakog dana s novim vizurama, a od ‘šume’ više nema ni traga!

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija