Aktualno

Dubrovnik Travelu ured u Zagrebu i novo ime

dubrovnik travel logo

Dubrovnik Travel DMC, specijalizirana agencija za organizaciju kongresa, insentiva, ekskluzivnih grupa i događaja, otvorila je vrata svog trećeg ureda, i to u Zagrebu.

Metropolitanska podružnica nalazi se na prestižnoj lokaciji, na adresi Izidora Kršnjavoga 1- u Hotelu Westin, te osigurava brzu i povoljnu uslugu kao i pregršt novih ideja za organizaciju korporativnih događaja, navodi se u priopćenju Dubrovnik Travela. Nadalje ističu kako uz zaposlenih četrdeset visoko obučenih, višejezičnih i iskusnih mladih stručnjaka, u tri hrvatska ureda, DT pruža danas potpunu podršku klijentima i partnerima kako u Hrvatskoj tako i globalno.

– Paralelno s otvaranjem zagrebačkog ureda, te nakon više od desetljeća rada pod nazivom „Dubrovnik Travel“, prisutno je novo marketinško ime – „DT Croatia“, koje se pridodaje nazivu Dubrovnik Travel, a sve u svrhu bolje prepoznatljivosti i promocije destinacije.

Banner 300x250 DU 1

Glavni motiv promjene naziva bilo je upravo otvaranje zagrebačkog ureda i proširenje usluga agencije na unutrašnjost Hrvatske i Istru. Dosadašnji projekti Dubrovnik Travela, iako iznimno uspješni, uglavnom su bili orijentirani na područje Dubrovnika, Splita i Hvara, tj. na Jadran, dok zagrebačka podružnica osigurava kompletnu pokrivenost usluga agencije u glavnom hrvatskom gradu kao i u Istri.

Brand DT Croatia sada objedinjuje usluge DT-a na području cijele Hrvatske – ističu iz Dubrovnik Travela, uz napomenu kako se otvaranjem ureda u Zagrebu te sjedinjenjem naziva DT Croatia – Dubrovnik Travel, krenulo u novo uzbudljivo razdoblje za ovu tvrtku koja bilježi pozitivan poslovni rast, što je zabilježeno i izvješćima uglednih bonitetnih kuća koje već dugi niz godina ocjenjuju DT sa ocjenom AA+.
 
 

Pročitajte još

MOKOŠICA PRVI PUT PROSLAVILA SV. GAŠPARA ‘Misu je doživljavao kao nešto veličanstveno’

Dulist

GORDAN BOSANAC ‘Šuica je prekršila kodeks ponašanja, mora se suočiti sa sankcijama

Dulist

ISPUCALI STUPOVI PELJEŠKOG MOSTA Stručnjaci tvrde kako sigurnost prometa nije ugrožena

Dulist