Zanimljivosti

Novi ciklus radionica uz 75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik

Povodom obilježavanja 75. godina tehničke kulture u Republici Hrvatskoj, Zajednica tehničke kulture Grada Dubrovnika i Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz potporu Hrvatske zajednice tehničke kulture organiziraju novi ciklus od 8 radionica za djecu i mlade ’75 godina tehničke kulture u Centru za mlade Dubrovnik’.

U četvrtak 29.07. i petak 30.07. u popodnevnim terminima u 19:00 će se održati Papercraft radionice za mlade (od 7. razreda osnovne škole i starije). Papercraft su nove radionice, a na njima će polaznici izrađivati figure i maske od kartona prema zadanom predlošku, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Srijeda 28.07., četvrtak 29.07. i petak 30.07. u 9:00 i 11:00 su rezervirani za radionice crtanja 3D olovkama za djecu i mlade. Na radionicama crtanja 3D olovkama će polaznici uz pomoć 3D olovke crtati zanimljive predmete, koje će na kraju radionice moći odnijeti sa sobom.

Broj mjesta na radionicama je ograničen, a za radionice se potrebno prijaviti ovdje.

Obavezno je donijeti maske na radionice sukladno preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Pročitajte još

Boks i pjesništvo obilježili su život Ratka Zvrka

Dulist

RADIONICE U LAPADSKOM OGRANKU KNJIŽNICA Saznajte kako iščitavati popularnu kulturu kroz psihologiju

Dulist

Djeco, ne propustite biciklijadu na igralištu OŠ Montovjerna

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija