GradSport

NOVA MOKOŠICA Za uređenje igrališta 430 tisuća kuna

NOVA MOKOŠICA Za uređenje igrališta 430 tisuća kuna

Zamjenica gradonačelnika Orlanda Tokić i privremeni pročelnik Upravnog odjela za obrazovanje, šport, socijalnu skrb i civilno društvo Miho Katičić obišli su igralište za male sportove u Novoj Mokošici.

Ovo igralište smješteno je pokraj novouređenog dječjeg igrališta i Calisthenic parka za vježbanje na otvorenom, a koje će renoviranjem i adaptacijom upotpuniti ovu sportsko – rekeracijsku zonu.

Riječ je o drugoj fazi radova na sportsko-rekreacijskom parku u Novoj Mokošici, a projekt je vrijedan oko 430.000 kuna. Rok završetka radova je početak rujna odnosno do početka nove školske godine.

– Uređenje ovog igrališta za male sportove je prvi projekt s kojim krećemo. Planovi u ovoj drugoj fazi su uređenje igrališta i gradnja montažnih tribina kao i provođenje sve potrebne infrakstrukture, kao što je uređenje rasvjete, i svega onoga što je potrebno kako bi se ovo igralište privelo svrsi – kazala je prilikom obilaska zamjenica Tokić ističući kako radovi započinju već danas.

– Ovo je samo prvi u nizu parkova koji će se realizirati u Mokošici. Tu je svakako i plan za uređenje parka u sklopu novoizgrađenih zgrada POS-a kao i dječjih igrališta na brojnim drugim lokacijama u Dubrovniku. Riječ je o kratkotrajnim planovima koje namjeravamo realizirati u ovom ljetnom razdoblju, a oni veći projekti planiraju se za jesen – rekla je zamjenica Tokić.

Prema riječima privremenog pročelnika Upravnog odjela za obrazovanje, sport, socijalnu skrb i civilno društvo Miha Katičića riječ je o projektu kojeg će Grad Dubrovnik realizirati na molbu građana, a završetkom uređenja ovog igrališta zaokružit će se cijela priča sportsko – rekreacijske zone u ovom dijelu Mokošice.

Pročitajte još

SJAJNA POBJEDA RK ARDIAEI ‘Oproštaj od Mljekare na najljepši način’

Dulist

MEĐUNARODNI MITING Deset medalja za Atletski klub Dubrovnik!

Dulist

DRUGI DAN MITINGA Još tri medalje za PK Jug!

Dulist