Aktualno

NOVA AKADEMSKA GODINA NA SVEUČILIŠTIMA Dio dubrovačkih studenata u klupama, ostali online i kombinirano

Tijekom pandemije koronavirusa i sveučilišta su bila primorana brzo se prilagoditi situaciji te pronaći adekvatne modele održavanja nastave. Posebno izazovno bilo je osmisliti kako će nastavu pohađati studenti koji u sklopu kolegija imaju i praktičnu nastavu te vježbe. Tijekom lockdowna i visoko obrazovanje je ‘prešlo’ online, a za novu akademsku godinu trebalo je odvagnuti hoće li se studenti ipak vratiti u predavaonice.

Provjerili smo sa Sveučilištem u Dubrovniku, RIT Croatia (Rochester Institut od Technology) i Libertas međunarodnim sveučilištem kako su s obzirom na epidemiološke mjere i situaciju s koronavirusom organizirali nastavu u novoj akademskoj godini. Dio studenata tako će nastavu pohađati u sveučilišnim klupama, dok će drugi dio njih to raditi online ili pak kombinirano.

Više o ovoj temi pročitajte u tiskanom izdanju DuLista. Čekamo vas na kioscima!

Pročitajte još

PRAVILA OD 1. KOLOVOZA U NJEMAČKOJ Na novoj korona karti Hrvatska najbolje prošla

Dulist

ZAŠTO NE RADI HOTEL ŠIPAN? Mještani nezadovoljni, a vlasnici tvrde kako im se ne isplati otvoriti

Iva Dedo

KOLONE SU KILOMETARSKE Udarni je vikend na hrvatskim cestama!

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija