Aktualno

NOVA AKADEMSKA GODINA NA SVEUČILIŠTIMA Dio dubrovačkih studenata u klupama, ostali online i kombinirano

Tijekom pandemije koronavirusa i sveučilišta su bila primorana brzo se prilagoditi situaciji te pronaći adekvatne modele održavanja nastave. Posebno izazovno bilo je osmisliti kako će nastavu pohađati studenti koji u sklopu kolegija imaju i praktičnu nastavu te vježbe. Tijekom lockdowna i visoko obrazovanje je ‘prešlo’ online, a za novu akademsku godinu trebalo je odvagnuti hoće li se studenti ipak vratiti u predavaonice.

Provjerili smo sa Sveučilištem u Dubrovniku, RIT Croatia (Rochester Institut od Technology) i Libertas međunarodnim sveučilištem kako su s obzirom na epidemiološke mjere i situaciju s koronavirusom organizirali nastavu u novoj akademskoj godini. Dio studenata tako će nastavu pohađati u sveučilišnim klupama, dok će drugi dio njih to raditi online ili pak kombinirano.

Više o ovoj temi pročitajte u tiskanom izdanju DuLista. Čekamo vas na kioscima!

Pročitajte još

[FOTO] Nadbiskup Želimir Puljić upalio svijeću mira

Dulist

EKONOMSKI STRUČNJAK TONĆI SVILOKOS Očekuje nas skuplji Božić, ali ‘zamrzavanje’ cijena nije konačno rješenje

Maria Prkut

[FOTO/VIDEO] Zavijorila se nova zastava kod Križa na Srđu

Zvonimir Pandža

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija