Aktualno

NIZ HUMANITARNIH AKCIJA Bravo za Tate, pomažu gdje god stignu!

tata je tata

Humanitarna udruga Tata je tata nesebično već godinama provodi niz akcija, uveseljava brojnu djecu i obitelji te pomaže onima kojima je to najpotrebnije. Iz Udruge su izvijestili o nekoliko provedenih akcija kako bi svi oni koji su donirali znali da donacije idu na prave adrese, onima koji zaista trebaju našu pomoć. Njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

Budući da je puno akcija iza nas, zbog bezgraničnog povjerenja koje “uživamo” svih ovih godina, osjećamo se dužni i obavezni da vas upoznamo s najnovijim aktivnostima, kako bi znali da pomoć ide onima koji zaista pomoć i trebaju.
Veliko hvala upućujemo AŠD Lopud koji su podržali našu akciju stipendiranja učenika i studenata bez jednog ili oba roditelja -Drugom međunarodnom Vatrogasnom utrkom Dubrovnik, memorijal „Goran Komlenac“ . Veliko i iskreno hvala upućujemo svima koji su dali sebe u organizaciju ove jedinstvene manifestacije. Hvala svim volonterima, natjecateljima i najveće hvala obitelji Komlenac. Naš Goran će i dalje živjeti kroz ovu lijepu priču koja se piše njemu u spomen.
Akcija za Marija Božinovića dječaka koji je u potpunosti nepokretan, i koji je trebao novu kupaonicu i sobu bez fizičkih barijera što mu olakšava život se uspješno privodi kraju, što se tiče skupljanja financijskih sredstava za izgradnju objekta. Obitelj radi na rješavanju administrativnih preduvjeta i uskoro kreće u realizaciju ovog neophodnog objekta za našeg Marija. Obitelj Božinović od srca zahvaljuje svima koji su im pomogli. Mi smo kao udruga osim same podrške u svim aspektima ovoj obitelji i financijski izdašno podržali cijelu akciju.
Osim toga, ovih dana smo na zamolbu jedne obitelji financijski pomogli platiti potrebe liječenja jednog dječaka sa poremećajima iz spektra autizma, jer su troškovi liječenja zaista previsoki i iznose nekoliko tisuća eura. Svaku našu akciju tako i ovu, provjerimo s više strana uz obavezno predočenu medicinsku dokumentaciju i obaveznu zamolbu koju nam obitelji u potrebi šalju.
Naša sljedeća akcija je bila za potrebe liječenja dječaka Roka, hrabrog lava i borca koji odlazi na već 6. operaciju. Financijski smo pomogli obitelj koja se bori uz svog malog heroja čim smo dobili apel za pomoć, jer su troškovi zaista previsoki, zbog njihovog stalnog boravka u bolnici i neophodnih putovanja.
Osim toga za jednu obitelj kojoj je stradala kuća u požaru naša udruga je financijski pomogla kako bi im olakšali adaptaciju i saniranje izgorjelog objekta.
I na kraju, danas smo opet kupovali one naše velike poznate spenze, one naše spenze koje uključuju sve, od A do Ž, ovaj put za ukupno 8 djece u potrebi, odnosno za dvije obitelji koje su nam se obratile za pomoć.
Ukoliko želite podržati rad naše udruge možete uplatiti na račun naše udruge HPB HR8823900011101366357 ili izravno preko koda našeg računa. Veliko hvala svima dragi ljudi, bez vas, vaše pomoći, podrške, poticaja i donacija nebi bilo ni nas niti ovih dobrih djela. Hvala što postojite – objavili su iz Udruge Tata je tata.


Foto Tata je tata/Arhiva

Pročitajte još

‘ZAŠTO DOPUŠTAJU DA UNIŠTAVAJU KAMEN’ Gradske ulične igre započele vožnjom karića

Dulist

Napad poskoka u Konavlima! Imamo li dovoljno doza protuotrova?

Andrea Falkoni Račić

Igor Legaz: Zahvaljujući Niku Srabotnaku nemamo granicu pomorskog dobra na Belvedereu

Dulist