Aktualno

Nina Obuljen napušta Ministarstvo kulture

Nina Obuljen napušta Ministarstvo kulture

Dubrovkinja Nina Obuljen odlazi iz Ministarstva kulture, gdje je posljednji niz godina radila najprije kao pomoćnica ministra, a zatim kao državna tajnica.

Tu informaciju nismo dobili iz  'povjerljivih' izvora. Nina Obuljen je poslala pismo zahvale na suradnji svojim suranicima, kolegama i novinarima koje je obavijestila kako odlazi na novo radno mjesto. I dalje ostaje u Zagrebu i to u Institutu za međunarodne odnose. Njeno pismo objavljujemo u cijelosti:

– Na kraju mandata koji sam provela na dužnosti državne tajnice, a prije toga pomoćnice ministra, koristim ovu prigodu najsrdačnije zahvaliti na suradnji u posljednjih šest godina. Da bi se javnu službu uistinu obavljalo u interesu javnosti, treba puno slušati, ali treba imati i koga slušati. Zato iskreno zahvaljujem svima vama koji ste mi svojim prijedlozima, savjetima ili kritikama pomogli pokrenuti i realizirati mnoge dobre projekte.
 
Naravno, puno je toga ostalo neodrađeno. Vjerujem da će se dobra suradnja nastaviti i s novim timom Ministarstva kulture koji će donijeti svoje znanje i iskustvo, nove ideje i novu energiju.
 
Što se tiče mene osobno, svoj profesionalni put nastavljam u Institutu za međunarodne odnose u Zagrebu gdje ću se nastaviti baviti istraživanjima i projektima u području kulture i medija. Vjerujem i nadam se da ćemo u nekim novim funkcijama i na drugim poslovima možda opet profesionalno surađivati.
 
Još jednom se zahvaljujem na suradnji i želim Vam sretne blagdane te uspješnu Novu Godinu – poručila je naša sugrađanka Nina Obuljen.
 
 

 

Pročitajte još

Započeo ciklus radionica robotike u Centru za mlade Dubrovnik

Dulist

PRODUŽENI USKRŠNJI VIKEND Poziv na oprez zbog većeg protoka vozila na autocestama

Dulist

POBJEDA U GOSTIMA Square dobio Osijek, prošli u polufinale

Dulist