Politika

Nikola Grmoja: Županiji treba energičan, a ne odsutan župan!

Nikola Grmoja

Županiji treba energičan, a ne pasivan župan koji je više vremena proveo po putovanjima u Bruxellesu nego na rješavanju problema u županiji – rekao je Nikola Grmoja, kandidat Mosta nezavisnih lista za župana Dubrovačko-neretvanske županije u sučeljavanju s Nikolom Dobroslavićem, kandidatom za župana HDZ-a.

Inače, kako javljaju iz Mosta, zbog tehničkih problema sučeljavanje, koje je održano jučer, bit će prikazano danas u emisiji RTL Direkt (22.15).

– Najavio sam i rezanje troškova Ureda župana, troškova dnevnica i putovanja kao i da ću osigurati sredstva za besplatne udžbenike svoj djeci naše županije. Nisam zaboravio ni poljoprivrednike, za koje moramo hitno razraditi strategiju razvoja, ni naše starije sugrađane za koje sada županija ne skrbi dovoljno. Potrebno je poboljšati i osigurati jednaku zdravstvenu zaštitu za sve stanovnike županije, zadržati liječnike poticajnim mjerama poput rješavanja stambenog pitanja i pružanja mogućnosti stručnog usavršavanja liječnika specijalista. Financiranje projekata bit će učinkovitije kroz plansku prijavu na natječaje za sredstva iz fondova Europske unije, a posebno ćemo se usmjeriti na održivo korištenje kulturne i prirodne baštine grada Dubrovnika i županije – izjavio je Nikola Grmoja.

PROMO

Pročitajte još

Maro Kristić javno postavio niz pitanja o turizmu i Turističkoj zajednici grada Dubrovnika

Dulist

UHIĆEN BIVŠI POMOĆNIK NINE OBULJEN Davor Trupković prihvatio mito od 39 tisuća eura i Apple Watch

Dulist

Andro Vlahušić: Kako smo izgubili Grad?

Dulist