DuList INDuList PROMO

NIKAD UKUSNIJE, UZ UGODNU ATMOSFERU! Novo ruho pizzerie La Luna

NIKAD UKUSNIJE, UZ UGODNU ATMOSFERU! Novo ruho pizzerie La Luna

Pizzeria La Luna nakon kratke pauze zbog renoviranja ponovno je u novom ruhu otvorila svoja vrata.

Novi klimatizirani prostor je obnovljen i spreman za ugodna obiteljska, prijateljska ili poslovna druženja uz mirisnu pizzu.

U La Luni se svakodnevno od svježih namirnica priprema čak 17 vrsta pizza. Tako možete izabrati između klasične margarite i pizze Ragusa sa šunkom, sirom, pršutom, mozzarellom, rikulom i maslinama kao i Bijele pizze s vrhnjem ali i mnogih drugih. U pizzeriji možete pronaći i piroške, sendviče, paste i brojna jela s roštilja kao što su ramstek ili bogata mesna plata za dvoje uz koju dobijete i pečeno povrće te domaće patate.

     Jela možete besplatno naručiti od deset do ponoća na broj telefona 419–736

Ako ste ipak za nešto laganije, za vas su tu šarolike salate sa svježim sezonskim povrćem, a za ukusan početak dana u ponudi je i doručak, i to čak sedam vrsta, u kojem možete uživati već od 8 sati. Primjerice tu je omlet od sira i šunke, jaja s pancetom ili povrćem. A ako se nakon svega želite i zasladiti možete naručiti palačinke sa čokoladom, marmeladom ili orasima.

Poklon uz dostavu

Želite li u hrani uživati u udobnosti vlastitog doma, pizzeria dostavlja sva jela na kućnu adresu. Jela možete besplatno naručiti od deset do ponoća na broj telefona 419–736. Uz svaku naručenu pizzu na poklon ćete dobiti jedno, uz jumbo pizzu čak dva pića, a od svih cijena oduzima se 20 posto popusta za domaće. Ako se ipak odlučite na izlazak uz ručak ili večeru, proslavu rođendana ili obljetnica, ljubazno osoblje i ugodna atmosfera će Vas dočekati u pizzeriji koja se nalazi u Ulici Andrije Hebranga 60.

Pročitajte još

POLUFINALE ‘ZVIJEZDE PJEVAJU’ Večeras se Mihi natječe za prolaz u finale

Dulist

[FOTO] ZGUŽVANA ODJEĆA Novi modni trend?

Nora Di Leo

ŽUPSKI PJAT Od ‘župskog pesta’ do kujena i kujice, švarglre i đevenice

Dulist