Politika

Ni koalicijski partneri HDZ-a nisu podržali predložene članove Povjerenstva za ocjenjivanje sportskih programa

Ni koalicijski partneri HDZ-a nisu podržali predložene članove Povjerenstva za ocjenjivanje sportskih programa

Čelnik DDS-a Pero Vićan žestoko se usprotivio sastavu Povjerenstva za ocjenjivanje projekta/programa i manifestacija u području javnih potreba u športu Grada Dubrovnika za 2022. godinu. Rekao je kako su predloženi pojedinci u žestokom sukobu interesa, od kluba u kojem su čelnici preko Dubrovačkog saveza športova do povjerenstva koje odlučuje o soldima. Apelirao je na gradonačelnika da točku povuče te da predloži drugu momčad. Rekao je i kako u Povjerenstvu nisu zastupljeni ljudi iz plivanja, nogometa i rukometa.

-To je kasta koja se tamo uhljebila, neki su godinama tamo i ovo je klasičan primjer sukoba interes u više smjerova – rekao je Vićan.

Nakon što je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica rekao kako je to prijedlog Dubrovačkog saveza športova te da se politika neće miješati u spor, prijedlog je stavio na glasovanje. I prijedlog nije prošao. Suzdržani su bili i HDZ-ovi koalicijski partneri DUSTRA-ini vijećnici Željko Raguža i Ivana Šepak te Olga Muratti. Zanimljivo je kako se u tijeku glasovanja čulo kako Potrebica govori: Željko, ti presuđuješ.

U povjerenstvo su bili predloženi Željan Konsuo, Maro Kapović, Zoran Grbić, Joško Prkačin i Marinko Matulović.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist

ANITA BONAČIĆ OBRADOVIĆ Biti druga po broju preferencijalnih glasova u Gradu je veliki vjetar u leđa

Dulist

[IZBORI] SRĐ JE GRAD Prešli izborni prag, ali ipak ostali bez mandata

Dulist