Politika

Ni koalicijski partneri HDZ-a nisu podržali predložene članove Povjerenstva za ocjenjivanje sportskih programa

Čelnik DDS-a Pero Vićan žestoko se usprotivio sastavu Povjerenstva za ocjenjivanje projekta/programa i manifestacija u području javnih potreba u športu Grada Dubrovnika za 2022. godinu. Rekao je kako su predloženi pojedinci u žestokom sukobu interesa, od kluba u kojem su čelnici preko Dubrovačkog saveza športova do povjerenstva koje odlučuje o soldima. Apelirao je na gradonačelnika da točku povuče te da predloži drugu momčad. Rekao je i kako u Povjerenstvu nisu zastupljeni ljudi iz plivanja, nogometa i rukometa.

-To je kasta koja se tamo uhljebila, neki su godinama tamo i ovo je klasičan primjer sukoba interes u više smjerova – rekao je Vićan.

Nakon što je predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica rekao kako je to prijedlog Dubrovačkog saveza športova te da se politika neće miješati u spor, prijedlog je stavio na glasovanje. I prijedlog nije prošao. Suzdržani su bili i HDZ-ovi koalicijski partneri DUSTRA-ini vijećnici Željko Raguža i Ivana Šepak te Olga Muratti. Zanimljivo je kako se u tijeku glasovanja čulo kako Potrebica govori: Željko, ti presuđuješ.

U povjerenstvo su bili predloženi Željan Konsuo, Maro Kapović, Zoran Grbić, Joško Prkačin i Marinko Matulović.

Pročitajte još

Diana Brkić ravnateljica ‘Pčelice’, Franica Lasić Dječjih vrtića Dubrovnik

Andrea Falkoni Račić

GRADONAČELNIK IM DAO ZADATAK Dubrovački savez športova morat će prikazati građanima svaku potrošenu kunu

Andrea Falkoni Račić

‘Ne tjeramo restauratore iz Kaboge. Uvjete za restauraciju papira imaju u Državnom arhivu’

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija