Grad

‘NETKO BI REKAO DA JE FOTOMONTAŽA’ Gradac spreman za parkiranje, ovako izgleda iz zraka

blank

Novi parking na Gracu ponovno će za parkiranje biti dostupan od ponedjeljka, 26. travnja. Naime, kao što smo već ranije pisali, upravo tada je planirani završetak radova, a koji su se odvijali tijekom proteklih mjeseci počevši od studenog lani. Vlasnicima metalnih ljubimaca bit će dostupno 89 parkirališnih mjesta te će ih, kao i do sada, moći koristiti isključivo Dubrovčani, pretplatnici povlaštenih parkirnih karata za 2. i 3. parkirališnu zonu.
glavni projekt izradila je tvrtka Proto-Arch na čelu s glavnom projektanticom Leom Đurović Ruso te projektanticom suradnicom Miom Erak dok radove još uvijek izvodi tvrtka Texo Molior d.o.o. iz Cavtata. Važno je napomenuti kako je cjelokupni projekt Hortikulturne revitalizacije i ozelenjivanja platoa u parku Gradac, kao i odabir materijala rađen sukladno smjernicama Konzervatorskog odjela u Dubrovniku te su za projekt ishođene sve potrebne dozvole Konzervatorskog odjela u Dubrovniku.
Gradonačelnik Mato Franković objavio je i slike novouređenog parkinga iz zraka, ali i poslao poruku svojim konkurentima.
-Nitko nam ne može opovrgnuti cijeli niz projekata koje smo realizirali. Pogledajte samo parking Gradac kako izgleda danas u odnosu na ono kako je izgledao posljednjih 50 godina. Vjerujem da se vidi razlika. I naravno, parking će i dalje biti isključivo i jedino za građane Grada Dubrovnika jer su nam upravo oni, kao i tijekom cijelog mandata, na prvom mjestu – poručio je, a svoju objavu počeo je riječima: ‘Netko bi rekao da je fotomontaža, zar ne?’.

Foto: Facebook/Mato Franković

blank

Pročitajte još

Potpisan ugovor o otkupu dionica društva TUP d.d., UTD Ragusa ide u realizaciju kredita

Dulist

Od ponedjeljka 3-ica prometuje testnom trasom

Dulist

ZBOG RADOVA Promjena trase prometovanja na liniji 26

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija