Grad

U Mokošici položeni vijenci u spomen na poginule Omišane

Položeni su vijenci i zapaljene svijeće povodom 28. obljetnice stradanja šeasnest hrvatskih branitelja s područja Omiša koji su svoje živote tijekom Domovinskog rata položili na krajnjem jugu Hrvatske.

Vijence su položili zamjenica gradonačelnika Jelka Tepšić, gradonačelnik Omiša Ivo Tomašević i predsjednica vijeća Gradskog kotara Mokošica Nikolina Pozniak, kao i predstavnici Udruga proisteklih iz Domovinskog rata, izrazivši iskreni pijetet i zahvalnost prema stradalim Omišanima koji su iznimno pomogli braniteljima Grada na južnom bojištu.
Svoje živote u obrani dubrovačkog kraja dali su: Neven Pavić, Franjo Tomasović, Božo Merčep, Zdravko Radić, Ivan Lozančić, Miljenko Zečić, Marko Kristić, Marko Lozančić, Tonći Marušić, Neven Pocrnjić, Vedran Rakuljić, Ante Šošić, Ćiro Lučić, Stanko Lučić, Ivan Družić i Tomica Burić.
Na samom kraju uz prigodnu molitvu prisutni su se prisjetili i odali poštovanje svim poginulim dubrovačkim braniteljima i civilima, koji su zaslužni za današnju slobodu i mir, prenose iz Grada Dubrovnika.

Pročitajte još

Kreće isplata mjesečnog dodatka Grada Dubrovnika za umirovljenike

Dulist

U TIJEKU ZAVRŠNI RADOVI NA EX HOTELU STADION Javna površina u srcu Dubrovnika postala prostorom za pješake

Dulist

U SKLOPU AGLOMERACIJE Štikovica dobila sustav odvodnje i bolju vodoopskrbu

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija