Aktualno

Neprimjereni Vlahušić!

Dostojanstveno i dirljivo bilo je danas u kinu Sloboda na predstavljanju knjige i dodjeli spomenica i plaketa obiteljima poginulih dubrovačkih branitelja, čime je započelo obilježavanje 20 obljetnice herojske obrane Dubrovnika.

U znak poštovanja i pijeteta prema svim poginulima na dubrovačkom ratištu danas su se okupila viđena lica lokalne politike i nedavne povijesti. Ceremoniju dodjele spomenica i plaketa predvodili su župan Nikola Dobroslavić i predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti.

Mnogi od nazočnih branitelja i članova obitelji poginulih, zaprepašteni kašnjenjem gradonačelnika Andra Vlahušića na svečanost, još više su mu zamjerili njegovom odabiru odjeće za tu prigodu. Vlahušić je, naime, najprije zakasnio, a kad je već ušetao u prepuno kino Sloboda to je učinio bez krovate i odjela.

Možda možemo razumjeti kašnjenje, jer ovih dana Grad je prepun događanja i protokolarnih obveza, no čudi, kako se na jedno gotovo komemorativno sjećanje na poginule sugrađane nije udostojio presvući iz casual izdanja. Ako ništa onda iz pijeteta prema obiteljima koji su mu sjedali iza leđa. Obiteljima koji su izgubile svoje najmilije, kako bi on danas mogao biti demokratski izabran gradonačelnik slobodnog nam Dubrovnika.

Pročitajte još

RAZGOVOR: MATO BUTIJER Apsolutno sam siguran da će se žalba za placu u Gružu riješiti u našu korist

Leona Rašica

‘Kvadrat’ građevinskog zemljišta u našoj županiji 200, a u Požeško-slavonskoj 18 eura

Dulist

Predstavljena knjiga ‘Od mrvice do lavice’ Karmen Kmetović Prkačin

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija