Grad

Nema više mjesečnih i godišnjih dozvola za ulazak u Grad!

Nema više mjesečnih i godišnjih dozvola za ulazak u Grad!

Na danas održanoj konfereciji za novinare o regulaciji prometa unutar povijesne jezgre, najavljeno je i reguliranje dozvola za ulazak u Grad.
– Veliki broj osobnih automobila, HEP-ovih, Vodovodovih, ali i naših službenika u Gradu imaju dozvolu za ulazak u Grad. One će se ažurirati i oni će ući u ovo razdoblje u kojem iza 10 sati nema prolaska nikome osim hitnih interventnih vozila policije, vatrogasaca, hitne pomoći, Čistoće te Doma za starije i nemoćne Domus Christi prilikom nošenja obroka potrebitima. Svi ostali će moći ulaziti uz dnevnu dozvolu. Nema više mjesečnih i godišnjih ugovora kakvi su bili do sada, pa ni za službenike Grada Dubrovnika. Ako se gradonačelnik može parkirati na Pilama, dogradonačelnik na Pločama, onda nema službenika u Gradu koji može tek tako ulaziti u povijesnu jezgru – naglasio je Raguž dodavši kako će u budućnosti dozvole izdavati Komunalni odjel.
-To namjeravamo promijeniti na slijedećoj sjednici GV-a, jeR ako Komunalni odjel regulira ovo pitanje, normalno je da i on izdaje dozvole – zaključio je.

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist