Aktualno

NEKA NATJECANJE POČNE Uz pjesmu i ples otvorene 25. Plazma sportske igre

Stradun je u protekla dva dana ‘obukao sportsko ruho’ i postao teren za mlade sportaše koji sudjeluju na 25. Plazma sportskim igrama. Ova amaterska sportska manifesatcija svečano je otvorena ovog petka uz paljenje plamena, ali i puno pjesme, plesa i sportskog duha. Nastupila je tako i popularna Indira, ali i plesna skupina Step’n Jazz, dok je svoj performans izveo i mladi Matej Mateković, sudionik Supertalenta.
Plazma sportske igre mladih pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova. Pravo sudjelovanja imaju svi pojedinci i sve slobodno formirane ekipe, ljubitelji zdravog načina života i druženja, a ne samo djeca koja se aktivno bave sportom. Natjecanja su organizirana na profesionalnoj razini, bez obzira što je u pitanju amaterski šport, u skladu sa svim propozicijama i pravilima pojedinog sporta Plazma Sportskih igara mladih.Cilj ove manifestacije je kroz druženje i šport promicati zdrave stilove života i i opće prihvaćene društvene vrijednosti (multikulturalizam, tolerancija, uvažavanje različitosti).

Pročitajte još

LEO AJDUKOVIĆ IZ ACI MARINE DUBROVNIK Nautičari stigli mjesec dana ranije nego 2020.

Andrea Falkoni Račić

Lucijana Leoni nova počasna konzulica u Dubrovniku

Dulist

NAGRADNA IGRA UZ OKRUGLIH 500 Napolitanska pizza i koktel iz Papillona

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija