Grad

NE PROPUSTITE Uskrsna marenda u dubrovačkim restoranima

uskrs brunch plakat

Duž cijele hrvatske obale Jadrana jedan od najpopularnijih dnevnih obroka bila je svakako marenda. Riječ je o kasnojutarnjem obroku koji se konzumirao oko 11 sati i kasnije, a ovaj lokalni izraz ima svoju internacionalnu inačicu u nazivu brunch.

Brunch sve više zamjenjuje i tradicionalni objed, posebno za blagdan Uskrsa pa je TZ grada Dubrovnika za sve inozemne turiste i posjetitelje Dubrovnika, kao i lokalno stanovništvo priredila gastro dane pod nazivom – Uskrsni brunch, od 15. do 17. travnja

Svojom ponudom bruncha u ovom će programu sudjelovati restorani Domino, Gusta me, Kopun, Lajk, Mimoza, Kopun, Orsan, Porat, Taj mahal – Grad i Taj mahal – Hotel Lero, a na njihovim menijima naći će se tradicionalni dubrovački uskrsni kolač – pinca, maštena jaja, šunka u kruhu, mladi luk, janjetina s bižom, riba, kamenice, dubrovačke slastice i niz ostalih prigodnih jela.

Uživajte u proljetnim poslasticama Uskrsnog bruncha!

Pročitajte još

(FOTO) NA BELLEVUEU RISKIRATE ŽIVOT Zašto plaža nije ograđena? Turisti ni puno građana nemaju pojma… Ni „table upozorenja“ nisu vidljive!

Dulist

PREOPTEREĆENJE SUSTAVA? Gruž bio u mraku 20 minuta

Dulist

NA PET LOKACIJA Završena ugradnja podzemnih spremnika

Dulist