Grad

NE PROPUSTITE Uskrsna marenda u dubrovačkim restoranima

NE PROPUSTITE Uskrsna marenda u dubrovačkim restoranima

Duž cijele hrvatske obale Jadrana jedan od najpopularnijih dnevnih obroka bila je svakako marenda. Riječ je o kasnojutarnjem obroku koji se konzumirao oko 11 sati i kasnije, a ovaj lokalni izraz ima svoju internacionalnu inačicu u nazivu brunch.

Brunch sve više zamjenjuje i tradicionalni objed, posebno za blagdan Uskrsa pa je TZ grada Dubrovnika za sve inozemne turiste i posjetitelje Dubrovnika, kao i lokalno stanovništvo priredila gastro dane pod nazivom – Uskrsni brunch, od 15. do 17. travnja

Svojom ponudom bruncha u ovom će programu sudjelovati restorani Domino, Gusta me, Kopun, Lajk, Mimoza, Kopun, Orsan, Porat, Taj mahal – Grad i Taj mahal – Hotel Lero, a na njihovim menijima naći će se tradicionalni dubrovački uskrsni kolač – pinca, maštena jaja, šunka u kruhu, mladi luk, janjetina s bižom, riba, kamenice, dubrovačke slastice i niz ostalih prigodnih jela.

Uživajte u proljetnim poslasticama Uskrsnog bruncha!

Pročitajte još

BALKAN ROADSHOW 2024. Turistička ponuda Dubrovnika predstavljena u Aziji

Dulist

SUFINANCIRANI PROJEKATI GRADA DUBROVNIKA I DURA-E Među njima i dodatna sredstva za pomoćnike u nastavi

Dulist

POTPORE ZA SEDAM KLUBOVA Uručeni ugovori za programe sportskih aktivnosti za osobe s invaliditetom

Dulist