DuList IN

Ne propustite gastro razgovor sa chefom Melkiorom Bašićem!

melkior basic vizual 1200x800 1

Odjel za ekonomiju i poslovnu ekonomiju Sveučilišta u Dubrovniku poziva sve ljubitelje gastronomije na gastro razgovor s renomiranim chefom Melkiorom Bašićem koji će se održati 4. ožujka u 11 sati.

Vrhunski kuhar i jedan od omiljenih chefova s malih ekrana će kroz razgovor s moderatoricom i predavačicom Mirnom Sentić, mag. nutr., podijeliti svoja znanja i iskustva sa studentima, učenicima i zainteresiranim sugrađanima. Chef će podijeliti i svoj osobni pogled na gastronomiju, te dati savjete o praktičnoj primjeni gastronomskih znanja u svakodnevnom životu. Također, bit će riječi o budućnosti hrvatske gastro scene.

Chef Melkior Bašić dolazi iz kulinarske obitelji, a svoje je vještine usavršavao kroz rad u kuhinjama diljem Hrvatske i inozemstva, uključujući Michelin restorane i luksuzne hotele te baveći se inovativnim konceptima visoke gastronomije. Trenutno radi kao korporativni chef za buffet stolove hotela u grupaciji Aminess, kao konzultant za Konavoske dvore, restoran Proto i Cafe Bistro Orlando u Dubrovniku.

Pročitajte još

PRIPREMITE KOKICE Što donosi novi program Kinematografa Dubrovnik?

Dulist

Promidžbeni film TZ općine Konavle ‘Come home’ osvojio je prestižni bronačni Telly Award

Dulist

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

Dulist