Aktualno

NE PROPUSTITE! Dan otvorenih vrata Valamar Rivijere

NE PROPUSTITE! Dan otvorenih vrata Valamar Rivijere

U suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – područnom službom Dubrovnik, Valamar Riviera, Podružnica za turizam Dubrovnik-Babin kuk organizira Dan otvorenih vrata koji će se održati 29. ožujka 2017. s početkom u 10 sati u kongresnoj dvorani Dubrava hotela Tirena na Babinom kuku.

Hotelska tvrtka Valamar Riviera u destinaciji Dubrovnik zapošljava u više odjela – od bara i restorana preko kuhinje pa sve domaćinstva, a između brojnih otvorenih radnih mjesta ističu se pozicije za konobare, barmene, kuhare, pomoćne kuhare te kuhinjske radnike, sobarice i čistačice.

Zahvaljujući stručnom timu voditelja operacija i timu ljudskih potencijala koji će biti na raspolaganju za sva pitanja o radnome mjestu i zaposlenju u Valamaru, svi posjetitelji Dana otvorenih vrata imat će priliku pobliže se upoznati sa željenim zanimanjem. Zainteresirani kandidati imat će priliku i sami se predstaviti stručnom timu Valamara, kroz individualne intervjue koji će im pomoći u odabiru najprikladnijeg zanimanja u turizmu.

Valamar svoju poziciju najpoželjnijeg poslodavca u industriji zadržava konkurentnom politikom plaća ali i nizom drugih poticajnih mjera, zbog čega stopa povratka sezonskih radnika iznosi visokih 65%. Radnici Valamar Rivijere su u prvih devet mjeseci 2016. godine imali čak 29% veću plaću od prosjeka turističkog sektora i 6% veću plaću od hrvatskog prosjeka, a kompanija sustavno provodi i niz različitih programa nagrađivanja zaposlenika. U sklopu kontinuiranog ulaganja u razvoj i edukaciju u 2016. je realizirano više od 62.000 sati u raznim programima obrazovanja i treninga kako bi se privukao i zadržao kvalitetni kadar. Valamar Riviera za sezonske radnike koji dolaze raditi u destinacije Valamara, osigurava i besplatan smještaj i prehranu.

U sklopu Valamar +3 programa, stalnim sezonskim radnicima je osigurano zaposlenje od 9 do 12 mjeseci tijekom 3 uzastopne godine, status zaposlenog radnika te produženo mirovinsko i zdravstveno osiguranje uz stabilna primanja kroz cijelu godinu kao i garantirana novčana pomoć do 3.961 kn u periodu kada stalni sezonac ne radi, uz mogućnost ostvarenja dodatnih prihoda kroz poseban angažman u Valamaru. Stalnim sezonskim radnicima u okviru Valamar +3 osigurano je i sudjelovanje u nekom od 17 programa nagrađivanja te razvoj karijere, prvenstveno pri zapošljavanju u stalni radni odnos, besplatni preventivni sistematski pregledi te povoljniji uvjeti kreditiranja kod banaka partnera Valamar Rivijere.

Pročitajte još

Odjel za pružanje palijativne skrbi proslavio deset godina

Dulist

‘SNOVITI GRAD’ Izložba posvećena sv. Ivanu Pavlu II.

Dulist

Od ovog ponedjeljka otvoreno Libertasovo prodajno mjesto u Župi

Dulist