Sport

Navijači se vraćaju na domaće utakmice nogometne reprezentacije

Navijači se vraćaju na domaće utakmice nogometne reprezentacije

Hrvatski navijači vraćaju se na domaće utakmice hrvatske nogometne reprezentacije.

Nakon skoro godinu dana pauze navijači će ponovno imati priliku uživati u utakmicama Luke Modrića i društva, pišu Sportske novosti. Odlučio je tako Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza, nakon što je ovoga četvrtka Izvršni odbor Uefe – uz sudjelovanje predsjednika HNS-a Davora Šukera – omogućio nacionalnim savezima povratak gledatelja do maksimalnog broja od 30 posto raspoloživog kapaciteta stadiona.

HNS je tako nastavno na odluku UEFA-e da dopusti povratak gledatelja do 30 posto kapaciteta stadiona u njezinim natjecanjima odlučio je iskoristiti tu mogućnost i omogućiti gledateljima dolazak na domaće utakmice Lige nacija protiv Švedske, Francuske i Portugala. Isto tako, odlukom UEFA-e i dalje nije dopušten dolazak navijača na gostovanja.

‘Iako je do utakmica sa Švedskom (11. listopada) i Francuskom (14. listopada) na stadionu Maksimir ostalo malo vremena za organizaciju, i usprkos brojnim zahtjevima koje organizator mora ispoštovati prema Uefi, IO HNS-a odlučio je da Savez učini sve kako bi hrvatskim navijačima omogućio povratak na utakmice hrvatske reprezentacije. Nakon ovih utakmica u listopadu, Hrvatska će u Splitu, također s gledateljima, biti domaćin Portugalu u studenom.

Gledatelji će za susrete protiv Švedske i Francuske moći kupiti ulaznice za tribine Zapad i Sjever, dok su tribine Istok i Jug zatvorene za publiku nakon potresa koji je pogodio Zagreb u ožujku’, stoji u priopćenju HNS-a.

Pročitajte još

PRIDRUŽI SE DU MOTION TIMU Otvorene su prijave za volontiranje!

Dulist

VAŽNA UTAKMICA SQUAREA Pobjede li Osijek u polufinalu su!

Dulist

NAPETA UTAKMICA U BEOGRADU Jugaši pobijedili Crvenu Zvezdu

Dulist