Županija

Našu županiju u 2018. posjetilo 77.150 turista iz Španjolske

Turistička zajednica Dubrovačko-neretvanske županije nastupa na sajmu FITUR u Madridu i to kao suizlagač na štandu Hrvatske turističke zajednice od 81 m2.

Sajam se održava od 23. do 27. siječnja 2019. u izložbenom prostoru Fiera de Madrid. Uz Turističku zajednicu Dubrovačko-neretvanske županije suizlagačka mjesta su zakupili i Abacus Tours, Aronda Adriana Travel, Atlas, Croatia Airlines, Kompas Zagreb Cruise, Nave Travel, Turistička zajednica Grada Zagreba i Uniline.

Prva tri dana sajma namijenjena su isključivo profesionalcima u turizmu, dok su posljednja dva dana otvorena i za profesionalce i za široku publiku.

Ovo je peti uzastopni nastup Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije na ovom sajmu.

U 2018. godini Dubrovačko-neretvansku županiju posjetilo je 77.150 turista iz Španjolske, što je 10 posto više nego prethodne godine, a ostvareno je 196.000 noćenja odnosno 9 posto više nego godinu ranije.

Pročitajte još

Prilika za početnike – slobodan poslovni prostor u Poduzetničkom inkubatoru

Dulist

ISPUNITE ANKETU! Županija provodi istraživanje o javnom prijevozu putnika

Dulist

[FOTO] ‘SVE IDE PO PLANU’ Obišli smo radove na Vili Čingriji

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija