Kultura

NASTAVLJA SE GLAZBENO POZNO LJETO Gudački kvartet DSO-a u petak u Dvoru

Gudački sastav Dubrovačkog simfonijskog orkestra održat će koncert u petak, 11. rujna u sklopu 8. Međunarodnog glazbenog festivala Dubrovnik u pozno ljeto. Koncert će se održati u atriju Kneževa dvora s početkom u 21 sat.

Gudački kvartet čine mladi glazbenici DSO-a, voditelji svojih dionica u orkestru. To su Đana Kahriman, koncert majstorica DSO-a, Iva Vukić, violina; Šimun Končić, viola i Mihaela Čuljak, violončelo. Riječ je o glazbenicima koji su se po povratku sa studija i niza osvojenih nagrada u Hrvatskoj i inozemstvu, vratili u svoj grad i danas djeluju u Orkestru, a kao kvartet dosad su ostvarili niz zapaženih nastupa u Gradu i inozemstvu te na više diplomatskih svečanosti.

Za ovu prigodu izabrali su Beethovenov Gudački kvartet br. 6 u B duru i Debussyjev Gudački kvartet u g molu.

Ulaznice su u prodaji i dostupne u uredu DSO-a u Slanici (sv. Dominika 9), u agenciji Perla Adriatica na Pločama, u Luži, online putem sustava ulaznice.hr, kao i jedan sat prije početka koncerta pred ulazom. Građane, kao i uvijek, čekaju brojne pogodnosti pri kupnji (cijena ulaznice 10 kuna uz Libertasov pokaz, 20 kuna za umirovljenike, besplatno za građane stare gradske jezgre kao i za studente s X-icom te 30% popusta na redovne cijene za ostale sugrađane). Telefon za rezervacije i informacije je 417 110.

Koncert se održava u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i preporukama.

Pročitajte još

Književna večer u Lazaretima uz Moniku Herceg i Ivanu Bodrožić

Dulist

POD ISTIM KROVOM Eksperiment Amirove integracije u njemačko društvo

Dulist

FERMATA FESTIVAL NA KORČULI Lorena Milina odlučila je obogatiti kulturni život rodnog otoka

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija