Županija

Nardelli obišao uređene klubske prostorije VK Gusara

U proračunu Općine Župa dubrovačka izdvojena su sredstva za uređenje sportskih objekata za cjelokupnu rekonstrukciju dotrajalih klubskih prostorija VK Gusara koje se nalaze između tribina. Vanjski dio koji obuhvaća zamjenu postojeće betonske ploče, izolaciju i oblogu kamenom je u potpunosti završen te se očekuje nastavak unutarnjeg uređenja.
Tim povodom, Silvio Nardellli zajedno sa predsjednikom VK Gusara Sergejom Kolićem te članovima Uprave kluba Ivom Handabakom i Brunom Glavočićem danas je obišao uređene prostorije kluba. Uprava VK Gusara zahvalila se načelniku kako na sredstvima za redovan rad kroz Zajednicu sportova Župe dubrovačke tako i za dosad uložena sredstva za uređenje prostorija. Sa ciljem osiguravanja što boljih uvjeta rada i djelovanja kluba zamolili su Općinu za daljnju suradnju.

Pročitajte još

Prijavite se na radionicu ‘Računovodstveni okviri za paušalni obrt’ u Metkoviću

Dulist

Održan prvi sastanak hrvatskih partnera projekt dRural

Dulist

Prijavite se za izbor najbolje obrađene konavoske baštine

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija