Aktualno

Napustila nas je legenda dubrovačkog automobilizma Dubravko Čikor

Napustila nas je legenda hrvatskog i dubrovačkog automobilizma Dubravko Čikor, predsjednik dubrovačkog autokluba Dubrovnik Racing. Nedavno je dobio nagradu Grada Dubrovnika za životno djelo, a 2017. godine dobio je i nagradu za životno djelo Hrvatskog auto i karting saveza. Prestao je voziti 2008. godine, ali se nastavio baviti automobilizmom putem kluba i saveza. U razgovoru za DuList 2017. godine osvrnuo se na rad s mladima.
-Ima mladih ljudi koji vole automobilizam. Dođu i pitaju pa im objasnimo i pomognemo, u nabavi nekog jeftinijeg automobila. S njima se radi, premda mi imamo problem nedostatka prave staze ili poligona na kojem se može trenirati i pokazivati. Za pravi trening morali bismo ići na stazu kao što je Grobnik. Jedno vrijeme smo imali stazu u Gospinom polju te smo uspjeli privući dosta mladih na karting. U tih šest mjeseci stvorili smo 5-6 djece koji nastupaju na regionalnom natjecanju te jednog mladog vozača na državnom prvenstvu. Nedostaju nam poligoni. Drugi imaju dvorane i bazene, a mi nemamo ništa.

Pročitajte još

DIREKTOR TVRTKE ETF AIRWAYS STJEPAN BEDIĆ Želja nam je dovesti avion u Dubrovnik i dati domaćim ljudima posao

Maria Prkut

PLENKOVIĆ ‘Ideja je da se zabrani rad nedjeljom, male tvrtke više neće plaćati HGK’

Dulist

U SPOMEN NA TRAGEDIJU Položeni vijenci u more za sve poginule s Aurore

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija