Politika

NANSI TIRELI Bupić i Kristić rade svoj posao, Nikolić radije posao ostavlja drugima!

Hrvatski laburisti Stranka rada

Nansi Tireli, v.d. predsjednice Hrvatskih laburista odgovorila je na istup Ivana Nikolića, predsjednika Županisjke podružnice Laburista, koji je pokrenuo njeno isključenje iz stranke, zajedno s gradskim vijećnicima Matkom Bupićem i Marom Kristićem.

– Ivan Nikolić, predsjednik Županijske podružnice Laburista, okomio se javno na stranačke kolege vijećnike iz Dubrovnika i mene osobno. Problema u Dubrovniku očito ima, slažem se s kolegom Nikolićem. Ali se ne slažem da u ovom trenutku problem predstavljaju kolege Bupić i Kristić.

Gospodin Nikolić odlučio se javno obračunati s kolegama i samnom, valjda vjerujući da su unutarstranački odnosi od visoke važnosti za građane Dubrovnika i Dubrovačko-neretvanske županije.
Uvjerena sam da će nakon ovakvog medijskog istupa građani Dubrovnika i Županije osjetiti znatno duševno olakšanje, a možda i ekonomski boljitak. Ironiju na stranu, žao mi je što Laburisti skreću pozornost javnosti na sebe radi pojedinaca koji svoj politički i stranački angažman
shvaćaju neodgovorno.

Nije tajna da se Laburisti nakon rezultata izbora za Europski parlament nalaze u krizi koja traje, a izgledno je da će trajati i dalje budu li se neki članovi umjesto ozbiljnim angažmanom za brige ljudi bavili međusobnim razmiricama i obračunima. Osobno smatram da je to neozbiljno i neprimjereno i učinit ću sve da toga ne bude, barem do Izbornog sabora stranke koji nam predstoji.

Što ćemo radit do tada i nakon, ovisi o nama, a građani će od toga imati koristi i podržati nas ili će se opterećeni svojim brigama okrenuti onima koji ih neće zamarati svojim međusobnim odnosima.

Upravo zato sam podržala kolege Bupića i Kristića, smatrajući da dobro i pošteno rade svoj posao i da građani Dubrovnika od njihovog rada imaju koristi – zaključila je u priopćenju Nansi Tireli.

Pročitajte još

PROFESORICI SE PRIDRUŽIO I PROFESOR Uz Šuicu, i Legaz bi u Europu!

Dulist

RASKOL U MOSTU Marija Selak Raspudić: ‘Miletić se javno ogradio od mene’

Dulist

FRANKOVIĆ I PEZO O IZBORIMA Ostvariti ovakav rezultat i dobiti povjerenje naših sugrađana nije nimalo jednostavno

Dulist