Grad

NAKON PETICIJE MAMA Libertas će raspored linija 2A i 5 uskladiti sa zahtjevima građana

Nakon što su građani pokrenuli peticiju za vraćanje autobusnih linija, koje su ukinute uslijed koronakrize, oglasili su se iz Libertasa.

-Libertas Dubrovnik uredno povezuje područje Lapada s Pločama i to linijama koje prometuju na relaciji Glavica Babinog kuka – Ploče. S polascima s Glavice Babinog kuka u 7:10 i 13:10 te s Pošte Lapad u 7:20 i 13:20 navedena linija pogodna je i za prijevoz učenika. Nadalje, linija koja prometuje Goricom svetog Vlaha više nije linija 2 nego linija 9, a ista Goricu povezuje u jutarnjim i popodnevnim satima s polascima s Pila u 6:40, 8:00, 9:30, 15:15, 16:55 i 18:35 sati i prema režimu vožnje Pile – Bolnica – Gorica – Bolnica.
Posebna linija, podsjetimo, prometuje i na relaciji Mokošica – Bolnica s polascima u 6:15 i 7:10 sati, a uvedena je  kako bi se građanima s područja Mokošice olakšao odlazak u Opću bolnicu javnim gradskim prijevozom – navode iz Libertasa.

Dodaju kako će se gradske linije 2A i 5 kroz idući tjedan prilagoditi s postojećim linijama, a raspored vožnje uskladit će se sa zahtjevima gradskih kotara. Nadalje, uz sve gore spomenute linije, učenicima prilagođen prijevoz uspostavljen je i na relaciji Mokošica – Lapad, Mokošica – Ploče.

Pročitajte još

Odgojiteljicama se vraća 10 posto plaće

Dulist

U iduća dva tjedna više od 50 letova iz Ujedinjenog Kraljevstva

Dulist

KAKVA REKLAMA! CNN-ov Richard Quest: ‘Dubrovnik je, nema sumnje, dio našeg Čudesnog svijeta’

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija