Grad

NAKON PETICIJE MAMA Libertas će raspored linija 2A i 5 uskladiti sa zahtjevima građana

Nakon što su građani pokrenuli peticiju za vraćanje autobusnih linija, koje su ukinute uslijed koronakrize, oglasili su se iz Libertasa.

-Libertas Dubrovnik uredno povezuje područje Lapada s Pločama i to linijama koje prometuju na relaciji Glavica Babinog kuka – Ploče. S polascima s Glavice Babinog kuka u 7:10 i 13:10 te s Pošte Lapad u 7:20 i 13:20 navedena linija pogodna je i za prijevoz učenika. Nadalje, linija koja prometuje Goricom svetog Vlaha više nije linija 2 nego linija 9, a ista Goricu povezuje u jutarnjim i popodnevnim satima s polascima s Pila u 6:40, 8:00, 9:30, 15:15, 16:55 i 18:35 sati i prema režimu vožnje Pile – Bolnica – Gorica – Bolnica.
Posebna linija, podsjetimo, prometuje i na relaciji Mokošica – Bolnica s polascima u 6:15 i 7:10 sati, a uvedena je  kako bi se građanima s područja Mokošice olakšao odlazak u Opću bolnicu javnim gradskim prijevozom – navode iz Libertasa.

Dodaju kako će se gradske linije 2A i 5 kroz idući tjedan prilagoditi s postojećim linijama, a raspored vožnje uskladit će se sa zahtjevima gradskih kotara. Nadalje, uz sve gore spomenute linije, učenicima prilagođen prijevoz uspostavljen je i na relaciji Mokošica – Lapad, Mokošica – Ploče.

Pročitajte još

GLAZBENI NASTUPI, SEOSKE IGRE… Ne propustite vikend ‘Uskrsa u Primorju’

Dulist

DAN NARCISA Pokažite solidarnost i suosjećanje, dođite na humanitarnu akciju!

Dulist

ZBOG RADOVA Sutra dolazi do izmjena na liniji za Bosanku

Dulist

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Molimo Vas da nam potvrdite ukoliko ste suglasni s korištenjem kolačića, a privolu možete povući u svakom trenutku. Prihvaćam Više informacija