DuList IN

NAKON EURA Lijepa Adriana i njen Duje konačno zajedno na grčkom Mikonosu

NAKON EURA Lijepa Adriana i njen Duje konačno zajedno na grčkom Mikonosu

Vatreni Duje Ćaleta Car unatoč ispadanju Hrvatske s EURO-a itekako ima razloga za slavlje. Naime, kako smo već pisali on i njegova supruga – Dubrovkinja Adriana Đurđević su u slatkom iščekivanju. Za koji mjesec izreći će dobrodošlicu svom prvom djetetu, a prije nego li to naprave, par se uputio na zasluženi odmor u Grčku.

O tome je svoje pratitelje u storijima na svom Instagram profilu obavijestila Đurđević. Među ostalim, sretne trenutke odlučila je zabilježiti pozirajući u haljini dubrovačke dizajnerice Andree Zvono Bašić u idiličnom okruženju otoka Mikonos. ‘Najljepša’, ‘Wow’ ‘Predivna, kako blistaš draga’ – tek su neki od komentara upućeni lijepoj Dubrovkinji koja je u trećem tromjesečju trudnoće.

Podsjetimo, Đurđević i Ćaleta Car sudbonosno ‘da’ izgovorili su 25. svibnja u potpunoj tajnosti na tvrđavi Revelin. O samom vjenčanju javnost je doznala s fotografija objavljenih na Adrianinom Instagramu. Nogometni reprezentativac i pravnica već su ranije odmarali zajedno u Grčkoj i to neposredno nakon Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Foto: Screenshot/Instagram

Pročitajte još

PRVA NAJAVA ZA KONCERT Grupa Zoster u srpnju na Orsuli!

Dulist

‘Župski pjat’ počeo đirom po vinogradu i radionicom o rogaču

Dulist

Revelin osvojio 25. mjesto na ljestvici Top 100 klubova DJ Maga

Dulist